Голос країни-12: всі виступи другого ефіру (відео)

Голос країни
Голос країни-12: всі виступи за 30 січня — відео

12 сезон шоу Голос країни: дивіться, як співали учасники у другому ефірі на сліпих прослуховуваннях.

Поділитися:

30 січня відбувся другий ефір головного вокального шоу країни «Голос країни». Першими ефірами традиційно є "сліпі" прослуховування: зіркові тренери набирають свої команди учасників. Цьогоріч у тренерських кріслах DOROFEEVA, Потап, Святослав Вакарчук та Оля Полякова. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГолос країни-12: всі виступи першого ефіру (відео)

Свіріденко Олександр з оркестром — Сальто Назад  "О, мамо"

20-річний солдат Олександр Свіріденко виступає з військовим оркестром, у якому грає на гітарі, проте мріє врешті зазвучати і як соліст. Хлопцю вдалось розвернути до себе Олю Полякову та DOROFEEVA. Своїм наставником Олександр обрав DOROFEEVA.

Перегрим Ірина — Тіна Кароль "Show me your love"

Далекобійниця Ірина Перегрим, на жаль, не змогла розвернути жодне з тренерських крісел. Тренери "Голосу країни" припустили, що їй варто було б обрати українську народну пісню.

Липчей Марта — AC/DC "T.N.T."

30-річна Марта Липчей ніколи раніше не виступала на таких масштабних сценах. Марта співає на весіллях та отримує від цього задоволення, проте хоче чогось більшого. Оля Полякова єдина обернулась до дівчини, тож Марта автоматично опинилась у її  команді.

Меліш Роман — "Vedro con mio diletto"

Роман Меліш прийшов на "Голос країни", аби популяризувати академічний спів, оскільки публіка класичної музики, за словами Романа, старішає. Хлопцю вдалось розвернути до себе Святослава Вакарчука та Олю Полякову. Роман обрав своїм тренером Святослава.

Скрипник Валентин — KALUSH "Зорі"

18-річний сором'язливий хлопець із Вінниччини ніколи раніше не співав на великій сцені. Валентин зумів обернути одразу трьох тренерів: Олю Полякову, Попапа та DOROFEEVA, а обрав він своїм тренером DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖКіборг на сцені "Голосу країни-12": "Оскільки я військовий, то якщо пройшов, то треба йти до кінця"

Modoom — Софія Ротару "Червона Рута"

Гурт Modoom заспівав "Червону руту", однак не зміг вразити основний тренерський склад "Голосу країни". Проте хлопцям пощастило потрапити до команди Другого шансу — Олександри Заріцької та Андрія Мацоли.

Сур Марія — Destiny`s Child "Survivor"

17-річна Марія Сур вразила своїм голосом одразу трьох тренерів: до дівчини обернулись Потап, DOROFEEVA та Оля Полякова. Оля та Надя до останнього боролись за Марію за допомогою дзвінків: до доньки Полякової — Марії та чоловіка Наді Дорофєєвої — Володимира Дантеса. Марія обрала команду DOROFEEVA.

Gera Gerc — Vysokomirni

Радіоведучий Gera Gerc заспівав авторську пісню на "Голосі країни" у стилі хіп-хоп. Хлопець зміг розвернути одразу всі чотири тренерські крісла, а своїм наставником очікувано обрав Потапа. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Квінта про "Голос країни": "Ми не шукаємо діапазони в октави, нам важливо, як людина відчуває музику"

Роман Лютий — БЕZ Обмежень "Зорі запалали"

Мебляр та столяр Роман вчився співати сам і прийшлов на "Голос країни" показати, як співає Львів. 50-річний чоловік, на жаль, не зміг розвернути жодного тренерського крісла на шоу.

Войтко Юлія — James Brown "Man`s world"

20-річна Юлія родом з Одеси. Вона присвятила свій виступ дідусеві, який прищепив їй любов до музики ще у дитинстві. До дівчини обернулись усі, окрім Святослава Вакарчука, а своїм тренером вона обрала Олю Полякову.

Бородін Максим — HammAli&Navai "Прятки"

Батько трьох дівчат Максим Бородін заспівав відомих хіт HammAli&Navai "Прятки". До хлопця обернулись Оля Полякова, Потап та Святослав Вакарчук. Своїм тренером Максим обрав Святослава Вакарчука. 

Овраменко Єлазавета — Артем Пивоваров "Дежавю"

До 16-річної Лізи ніхто з основних тренерів "Голосу країни" не обернувся, однак вона потрапила до команди Другого шансу. 

Дует 2tone — 5`nizza "Солдат"

Дует хлопців, що грають на вулицях Києва, своїм виконанням вразили Святослава Вакарчука та Олю Полякову, і тренери запекло боролися за артистів. Іван та Богдан своїм тренером обрали Святослава Вакарчука.

Дивіться шоу "Голос країни-12" щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.

Новини по темі