Cергій і Сніжана Бабкіни святкують десяту річницю вінчання

Голос країни
Cергій і Сніжана Бабкіни святкують десяту річницю вінчання
1plus1.ua

Дивіться щирі романтичні та кумедні фото зіркової пари.

Поділитися:

11 травня – особливий день в родині українського співака, тренера Голосу країни Сергія Бабкіна та його коханої дружини Сніжани. Рівно 10 років тому подружжя таємно повінчалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін розповів, як його стосунки стали піснею

«На мій погляд, наше зі Сніжкою вінчання – одна з найкрутіших речей, які траплялися з нами в житті! Воно було по-справжньому таємним – про нього не знав ніхто. Ми знайшли священика в Дніпровській області, який погодився на цей обряд. Попросили одного взяти мікроавтобус, запросили ще кума з кумою і друга-фотографа. Усе! Виїхали пізно вночі з Харкова і рано-вранці приїхали в маленьку церкву, споруджену в простому будиночку з шиферним дахом. Половина його була крамницею, а половина – церквою, яку вінчав дуже маленький купол. У церкві співали бабусі, і були ми з кумом, кумою, фотографом і другом. Все відбувалося якось дуже дивно і по-старовинному – ми вдягнулися в біле, нове, легке. Це було просто неймовірно романтично! Як зараз пам'ятаю, що ми вперше поцілувалися 3 грудня, а 11 травня, через 5 місяців, повінчалися! Пізніше священик, який нас повінчав, став моїм кумом. Приблизно роки три тому я хрестив його донечку, четверту дитинку», - розповів Сергій.

Ця пара здається нерозлучною. Навіть учасники команди Бабкіна на Голосі країни завжди відзначали вклад у їхній розвиток і Сергія, і Сніжани, та за лаштунками називали їх «татусем і матусею». 

Під час масштабного та емоційного проекту – оновлені Танці з зірками – Бабкіни також були разом. Тоді вперше в історії шоу на паркет вийшла подружня пара. У їхніх танцях було все, як і в житті – романтика, веселощі, сльози, пристрасть... 

Сергій та Сніжана доводять існування щирого кохання. Він присвячує їй пісні, а вона – завжди поруч із любим. Гортайте фото у галереї!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя Бабкіних вперше показало свій будинок

У матеріалі використані фото 1+1 та Андрія Кореня

Новини по темі