Дженніфер Лопес повторила свій найскандальніший образ 19-річної давнини

Дженніфер Лопес повторила свій найскандальніший образ 19-річної давнини | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Getty Images

Вона не старіє.

Поділитися:

Кожен вихід голлівудської поп-діви Джей Ло стає темою для обговорень в усьому світі. Цими вихідними 50-річна артистка підлила оливи до вогню і вкотре довела, що вік — зовсім не привід відмовлятися від сексуальних вбрань.

На тижні моди у Мілані зірка закрила показ бренду Versace і здивувала присутніх появою на подіумі. Дженніфер одягла сукню-римейк на своє вбрання з 2000 року.

Фото: instagram/versace

19 років тому, на церемонії вручення музичної премії Grammy Лопес затьмарила усіх сукнею із напівпрозорого шифону зеленого кольору із тропічним принтом. Відвертий крій вбрання дозволяє фантазії розгулятися. Та й сама співачка назвала його своїм найсексуальнішим образом ever

Фото: Getty Images

Цікаво, що цей скандальний аутфіт став таким популярним, що навіть отримав власну сторінку в Вікіпедії. А Google довелося створити функцію пошуку зображень, оскільки чимало інтернет-користувачів шукали Джей Ло в культовому луці.

Шанувальники у захваті і від краси Дженніфер, і від неймовірної колекції Versace. Отже, схоже, тропічний принт стане одним із найактуальніших влітку 2020-го. Щоб мати такий само стильний та впевнений вигляд у сміливій сукні, ми вже поспішаємо до спортзалу. А ти?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Нагадуємо, нещодавно Дженніфер Лопес відсвяткувала своє 50-річчя. Як це було — дивись у відео: 

Більше новин про селебріті читай далі: 

1. 5 секретів вічної молодості від Дженніфер Лопес

2. У 50 як у 35: Дженніфер Лопес підкреслила принади кокетливим комбінезоном

3. Битва суконь: Тіна Кароль і Дженніфер Лопес оголили декольте

4. Дженніфер Лопес розсмішила мережу кумедним відео з майбутнім чоловіком

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі