Дочка священника на "Голосі країни-13": Вероніка Мартинюк зачарувала всіх гуцульською колядкою

Голос країни
Вероніка Мартинюк заспівала колядку на Голосі країни-13 (відео)

Учасниця "Голосу країни-13" Вероніка Мартинюк чуттєво виконала гуцульську колядку.

Поділитися:

Цієї неділі на телеканалі “1+1 Україна” відбувається показ четвертого епізоду європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон знімають у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Європейський "Голос країни-13" покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. У легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ой, мамо, люблю Гриця": Людмила Козирева та Марек Мохнач зі Словаччини з українською народною піснею на "Голосі країни-13"

У четвертому ефірі на сцену "Голосу країни-13" вийшла 20-річна Вероніка Мартинюк з Івано-Франківщини. Дівчина — дочка священника, і вірить, що хист до співу перейняла саме від батька. Змалечку дівчина співала, а на початку війни створила Архієрейський хор "Emis". Колектив виконує літургії, а також займається аранжуванням старих фольклорних пісень. Завдяки своєму таланту Вероніка разом з "Emis" отримала можливість виконати українську гуцульську колядку в Києво-печерській лаврі, у стінах якої вона пролунала вперше за 300 років.

Вероніка Мартинюк

"Хор завжди буде зі мною, буду його підтримувати та допомагати, але хочу реалізуватися як сольна артистка", — ділиться Вероніка Мартинюк.

Дівчина виконала ту ж колядку, яка прозвучала в лаврі — "Ой, роди Боже". Від голосу учасниці побігли мурашки по шкірі в усіх глядачів та тренерів. Юлія Саніна та DOROFEEVA на момент виступу Вероніки вже мали повні команди, тож до дівчини свої крісла розвернули Іван Клименко та Артем Пивоваров.

Вероніка Мартинюк

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рідні сестри з Голої Пристані вразили тренерів виконанням пісні Козака Сіромахи на сцені "Голосу країни-13"

"Саме так повинна звучати українська пісня. Вдячний вам за те, як ви транслюєте нашу культуру", — прокоментував Іван Клименко.

Вероніка зізналася, що не очікувала, що їй доведеться стати перед таким складним вибором. Зрештою дівчина обрала команду Артема Пивоварова та стала останньою її учасницею.

"Я зачарований вами. Першу хвилину було враження, наче потрапив у якийсь інший ефемерний вимір, і ті вібрації, які ви випромінювали, дійсно мене вразили", — сказав Артем Пивоваров.

Дивіться виступ Вероніки Мартинюк на "Голосі країни-13":

Нагадаємо, під час зйомок “сліпих прослуховувань” на сцену “Голосу країни-13” вийшло 60 різножанрових вокалістів, які під час кожного виступу дивували тренерів Юлію Саніну, Артема Пивоварова, Івана Клименка та DOROFEEVA, а також глядацьку залу потужними голосами. 13 сезон музичного проєкту “Голос країни” було реалізовано спільно з Telewizja Polska (TVP). За новими правилами, команди тренерів цього року складатимуться із 10 співаків, які стануть справжніми амбасадорами української музики у Європі.

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

 

Новини по темі