«Голос країни -12» на 1+1: на «сліпі прослуховування» прийшла 17-річна донька Костянтина Меладзе

Голос країни
«Голос країни -12» на 1+1: на «сліпі прослуховування» прийшла 17-річна донька Костянтина Меладзе

Стало відомо, що на «сліпі прослуховування» прийшла донька відомого продюсера та автора багатьох хітів Костянтина Меладзе – Лія Меладзе. Співачка неабияк здивувала глядачів у залі своєю появою.

Поділитися:

23 січня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться грандіозна прем’єра нового сезону головного музичного шоу під назвою «Голос країни», в якому суперзірки у ролі тренерів змагаються за найталановитіших учасників. Тренерами 12 сезону стали: найавторитетніший український продюсер Потап, digital-сенсація DOROFEEVA, рок-легенда, соліст гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, а також  поп-королева Оля Полякова, яка вперше сяде у легендарне червоне крісло. Дванадцятий сезон шоу пройде під слоганом «Так звучить твоя країна».

Стало відомо, що на «сліпі прослуховування» прийшла донька відомого продюсера та автора багатьох хітів Костянтина Меладзе — Лія Меладзе. Співачка неабияк здивувала глядачів у залі своєю появою. 

«Я з дитинства мріяла потрапити на «Голос країни». Мій батько задовго до моєї заявки знав, що я хочу спробувати себе саме на цьому шоу, і навіть дав мені пораду бути самою собою. Кожен рік я хотіла прийти на «сліпі прослуховування», але мій перфекціонізм не давав мені цього зробити. Я дуже багато часу працювала, щоб показати себе зараз, самовдосконалювалася. Дуже хочу, щоб «Голос країни» став початком моєї боротьби зі страхом «неідеальної себе», — сказала Лія Меладзе. 

Дочка Меладзе Голос країни

На питання, що відчувала співачка на сцені, вона відповіла:

“У мене була абсолютна дереалізація. За все життя я зробила багато неймовірних речей, виступала на великих сценах, знімалася в багатьох відеороботах, але нічого більш особливого за сцену “Голосу країни” в мене ніколи не було. Я була наче уві сні”.

17-річна дівчина живе в Києві та має старшу сестру Алісу і молодшого на рік брата Валерія. Навчалась в британській школі, а наразі готується до вступу в музичний університет США за спеціальністю “саундпродюсер”. Лія виросла у творчій атмосфері, завжди захоплювалась музикою та створила групу FAR FOR, де виступала у ролі солістки до жовтня минулого року. Відомо, що Лія Меладзе зустрічалася із фіналістом третього сезону вокального проєкту «Голос. Діти» Владом Фенічком. Разом вони святкували 16-річчя Лії. Вечірку організовував для доньки та її друзів батько Костянтин Меладзе.

Чи зможе Лія Меладзе розвернути крісла зіркових наставників, стане відомо в одному з ефірів шоу «Голос країни» на 1+1. 

Нагадаємо, усе, що відбувається за лаштунками шоу, глядачі традиційно зможуть дізнатися на YouTube-каналі проєкту. Цьогоріч ведучими бекстейджу, знятого за підтримки «Київстар ТБ», стануть переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський та випускниця 1+1 Media School Наталі Солонік. Ведучими бекстейджу для соц.мереж телеканалу 1+1 стали співачка та учасниця «Голос країни – 10» Lida Lee, фіналіст 11 сезону Тьома Паучек, суперфіналіст 9 сезону KHAYAT.

Голос країни 12

Слідкуйте за «Голосом країни-12» у соціальних мережах: 

Facebook: www.facebook.com/goloskrainy

Instagram: www.instagram.com/goloskrainy_official

YouTube: www.youtube.com/c/goloskrainy.

Новини по темі