Переможець "Голосу країни-11" Сергій Лазановський дав пораду учасникам нового сезону, як перемогти у шоу (ЕКСКЛЮЗИВ)

Голос країни
Сергій Лазановський, переможець 11 сезону "Голос країни", дав пораду учасникам 12 сезону, як отримати перемогу (ЕКСКЛЮЗИВНО)
Instagram/s.lazanovskyi_ridnyi

Сергій Лазановський ексклюзивно для сайту 1+1 поділився спогадами перемоги в 11 сезоні "Голосу країни" та дав поради учасникам 12 сезону.

Поділитися:

Сергій Лазановський, відомий під псевдонімом “RIDNIY”, є переможцем 11 сезону шоу “Голос країни” у 2021 році. Його зірковим тренером була Надя Дорофєєва, яка в перший же рік своєї участі в проєкті отримала усім відомий кубок у вигляді переможного жесту з мікрофоном. Актор, який ніколи до того не займався вокалом, за рік після перемоги випустив вже п’ять пісень, які мають ротацію на українських радіостанціях та припали до душі мільйонам українців: “Більше неба”, “Сила моя”, “Я кохаю”, “Чорні очка” та “Santa Nikko”. Лазановський активно веде блог в Інстаграмі, який налічує вже майже 25 тисяч підписників, а також знімає трендові відео в мережі Тікток, де вже має понад 80 тисяч дописувачів.

Надя Дорофєєва та Сергій Лазановський, переможець у шоу "Голос країни" 11 сезон

Про страхи, перемоги над собою, доленосні слова зіркового тренера та отриманий досвід від “Голосу країни” розповів ексклюзивно для сайту 1+1.

Сергій Лазановський RIDNIY ФОТО: Instagram/s.lazanovskyi_ridnyi

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від сліпих прослуховувань до фіналу: як переможці всіх сезонів шоу «Голос країни» проходили вибір наосліп (відео)

Перші виступи на сліпих прослуховуваннях

► Пам'ятаю, що було дуже страшно, тому що я взагалі займався акторською майстерністю і це все для мене було чимось абсолютно новим. Тим паче я не "конкурсна" людина: дуже рідко брав участь у пісенних змаганнях. “Голос країни” — це мій перший, дебютний вокальний конкурс, де я виходив один на сцену, тому я добре пам’ятаю оці всі свої мурахи по тілу, коли барабанні палички розпочинали відлік та лунали перші акорди пісні. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

► Я був дуже радий тому, як падало світло в залі під час сліпих прослуховувань. Прожектор світив в очі так, що я крісел з тренерами особливо і не бачив (їх видно тільки тоді, коли вони вже білим кольором підсвічуються). Окрім цього в мене ще є певна алергія на грим, яка проявляється таким "туманом" в очах. Тобто я наче мав "стіну" перед тренерськими кріслами і мені було в цьому плані простіше. Коли вже побачив білу підсвітку, то я ошеленів від радості: “О Боженьки, хтось повернувся!”. До цього моменту особливо про крісла не думаєш, поки їх не бачиш, бо просто хвилюєшся вже через те, що виходиш на сцену. 

Сергій Лазановський ФОТО: Instagram/s.lazanovskyi_ridnyi

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша в історії «Голосу країни» пропозиція руки та серця: що відбувалось на зйомках сліпих прослуховувань музичного проєкту

Співпраця з Надією Дорофєєвою як з зірковою тренеркою

► До того, як вийти на сцену “Голосу країни”, я Надю як тренера навіть не розглядав, адже був впевнений, що у неї вже всі місця будуть зайняті та і потрапити в команду до неї буде нереально. Але сталося так, як сталося і я був саме у команді Наді Дорофєєвої.

Надя Дорофєєва та Сергій Лазановський ФОТО: Instagram/s.lazanovskyi_ridnyi

В момент, коли усі шукали свій стиль, я прислухався до того, щоб все було драйвовіше. Ми з Дорофєєвою, до речі, зараз почали рухатися в тому ж напрямку. 

► Я досі згадую слова Наді про те, що “навіть звуки природи на YouTube мають дизлайки”. Користуюся цими словами і по сьогоднішній день. Це легенька відповідь хейтерам! 

Надя Дорофєєва та Сергій Лазановський ФОТО: Instagram/s.lazanovskyi_ridnyi

В нещодавньому ефірі “Твій день” пролунав анонс про спільний з Дорофєєвою трек! І, можливо, це буде якась лірично-українська пісня. Дивіться сюжет шоу з Лазановським та Дорофєєвою:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Роби, що тобі подобається, і будь унікальним», – фіналіст «Голосу країни-2016» LAUD про свій рецепт успіху

Що артисту дала участь у “Голосі країни”

► На “Голосі країни” з’явився псевдонім RIDNIY. А найголовніше, що я отримав на проєкті — фан-базу “ріднусиків” (так Сергій Лазановський називає своїх фанатів — ред.). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

► Також, звичайно, проєкт забрав у мене страх сцени. Звичайно, кожен артист хвилюється перед тим, як виходить виступати, бо ніколи не знаєш, яка буде публіка. Але у мене вже немає тих комплексів, тепер є абсолютна розкутість на сцені. Мені в рази простіше, в рази легше. Також у мене тепер відсутня боязнь камери. 

Надя Дорофєєва та Сергій Лазановський ФОТО: Instagram/s.lazanovskyi_ridnyi

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Для мене шоу “Голос країни” вже як спосіб життя”, – Руслан Квінта дав розгорнуте інтерв’ю про залаштунки проєкту, про пошук талантів та ключ до успіху

Як перемогти у “Голосі країни”: поради від Сергія Лазановського

► Я завжди кажу, що потрібно круто виступити, отримати максимум задоволення: ви будете на YouTube, вас буде дивитися дуже багато людей… Головне, щоб вам теж було приємно потім на себе дивитися. Просто кайфуйте, а вже як доля складеться, так воно і буде! 

► Я не гнався за перемогою, і в тому напевно і є “фан” момент того, що я став переможцем.

За перемогою гнатись — як на мене, це найнерозумніший крок учасників. Тому що з’являється конкуренція, злість, ненависть. А там, де злість й ненависть — добра немає. Просто будьте світлими людьми, робіть те, що ви любите та вірте у свої сили.

Сергій Лазановський ФОТО: Instagram/s.lazanovskyi_ridnyi

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець «Голосу країни-10» Роман Сасанчин одружився: подробиці весілля (ЕКСКЛЮЗИВ)

Нещодавно стала відома дата прем'єри 12 сезону музичного шоу “Голос країни”, де Надія Дорофєєва вдруге бере участь як зіркова тренерка разом з Потапом, Олею Поляковою та Святославом Вакарчуком. Вже 23 січня о 21:00 на каналі 1+1 стартує головне вокальне шоу країни! 

Новини по темі