"Голос країни-13": всі виступи другого епізоду "сліпих прослуховувань" (відео)

Голос країни
Голос країни-13: всі виступи другого епізоду сліпих прослуховувань за 10 вересня — відео

13 сезон проєкту "Голос країни": дивіться, як співали учасники другого епізоду етапу "сліпих прослуховувань".

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" триває вже другий епізод "сліпих прослуховувань" європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитися європейський сезон "Голосу країни-13"

Авоян Майрамік — Synthia Erivo — Stand up 

18-річна Майрамік з Канева Черкаської області зараз живе в Німеччині. Саме німецькі колеги з місцевого McDonald's переконали дівчину взяти участь у "Голосі країни-13". Потужний голос та артистичність Майрам змусили всіх тренерів обернутися. Свій вибір учасниця зупинила на DOROFEEVA, а наостанок заспівала з Артемом Пивоваровим його хіт "Дежавю".

Пелих Влад — Jerry Heil & Ochman — BRONIA

Влад, якому лише 16, родом з Пологи Запорізької області. Рідне місто хлопця більше як рік знаходиться під окупацією. Хлопець переїхав до Гданська, де отримав велику підтримку місцевих мешканців. Своєю участю у “Голосі країни-13” учасник хоче віддячити польським друзям за допомогу. Пісня, яку виконав Влад, прозвучала українською та польською. Авторство композиції належить одному з тренерів — Івану Клименко. В поєднанні з неймовірним тембром юнаку вдалося розвернути крісла всіх 4 тренерів. Хлопець обрав команду Юлії Саніної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річний Владислав Пелих з окупованого міста Пологи розчулив тренерів зворушливим виступом на "Голосі країни-13"

Боровик Андріана — The Hardkiss — Як ти?

“Голос країни” раніше вже змінив життя одеситки Андріани — у 12 сезоні проєкту брав участь її хлопець, а тепер вже чоловік, Володимир Порубайло. Після вдалого виступу хлопець, який тоді потрапив до команди DOROFEEVA, за лаштунками зробив пропозицію своїй коханій. Він подарував їй букет червоних троянд, став на одне коліно, простягнув обручку й освідчився такими словами:

«Адріано, моя рідна. Дякую тобі величезне за те, що ти мене підтримувала. Ти мій двигун по життю, я тебе дуже сильно люблю і хочу, щоб ти надалі була зі мною все моє життя».

Дівчина побачила, як “Голос країни” допомагає артистам, і тому захотіла теж спробувати свої сили. На жаль, до учасниці жоден із тренерів не розвернувся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пропозиція руки і серця на шоу «Голос країни»: романтичне освідчення вперше в історії проєкту

Ptashkin (Панчишин Михайло) — Ptashkin — Невідомий герой

Львів’янин Михайло є ветераном російсько-української війни за станом здоров’я. Він захищав країну на Київщині, а також у Бахмуті. Своєю музикою чоловік хоче прославляти ЗСУ, а пісня, яку він обрав для “сліпих”, була написана разом з побратимами. Щирість та оригінальна техніка екстрим вокалу вразила всіх тренерів. Михайло обрав команду Артема Пивоварова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я хочу стати голосом невідомих героїв, які впали в боях": військовий на "Голосі країни-13" вразив усіх авторською піснею

Стасюк Марія — Miley Cyrus — Island

Марія — професійна музикантка, проте сцена “Голосу країни” для неї перша за 10 років. Це жінка, яка не хоче відкладати мрії на потім, та прагне реалізувати себе попри всі життєві негаразди. Широкий діапазон голосу учасниці змусив розвернутися крісла Артема Пивоварова та Юлії Саніної. Учасниця приєдналася до команди Юлії Саніної.

Корченова Анна — ДахаБраха — Карпатський реп

Киянка Анна співає у фольклорному стилі, проте війна ледь не поставила крапку на її творчості. Дівчина вирішила спробувати себе на “Голосі країни”, і не дарма — у свою команду її захотіли Іван Клименко та DOROFEEVA. Анна обрала Івана Клименка.

Курята Антон — Chico & Qatoshi — Ластівки

Антон живе у місті Мирноград, що на Донеччині, за 40 км від лінії фронту. Чоловік має надскладну роботу — він працює гірничим майстром та будує майбутні шахти. Учасник виконав популярну українську пісню “Ластівки” — Chico & Qatoshi, проте йому не вдалося потрапити до наступного етапу “Голосу країни”.

Деркач Вікторія —  Артем Пивоваров і DOROFEEVA — Думи

26-річна бандуристка Вікторія прагне популяризувати свій інструмент, а також допомагати людям музикою. Чуттєве виконання пісні змусило повернутися її виконавців, DOROFEEVA та Артема Пивоварова. Під супровід бандури, Вікторія, Артем та Надя втрьох заспівали “Думи”. Учасниця потрапила до команди Артема Пивоварова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DOROFEEVA та Артем Пивоваров вперше наживо заспівали свій хіт "Думи": чуттєве виконання на сцені "Голосу країни-13" разом з учасницею-бандуристкою

Арутюнова Христина — Iniko — Jericho 

Христя родом із Краматорська. Вона працює в ІТ-сфері, але музика — її справжня пристрасть. Сучасне виконання хітової пісні підкорило DOROFEEVA та Артема Пивоварова, та обрала учасниця Артема Пивоварова.

Шадурська Дарина — Richie e Poveri — Sara perche ti amo

21-річна львів’янка працює барменом у пабі та є вуличною музиканткою. Не найкращий вибір пісні став перепоною на шляху подальшої участі в проєкті дівчини.

Єнокян Едгар (гурт DOBRYVA) — DOBRYVA — Світло є чи нема (трек Crystal Castles — Gypsy Woman)

Під час тогорічних блек-аутів Едгар з напарником завірусилися в соцмережах зі своїм треком “Світло є чи нема”. Саме цю пісню хлопець виконав на “сліпих” та не прогадав — Іван Клименко та DOROFEEVA миттєво повернули свої крісла. Учасник обрав команду DOROFEEVA.

Щербакова Софія — MONATIK і Роксолана — Інь-Ян

19-річна харків’янка зараз живе та навчається у Флориді, США. Музикою дівчина займається все життя. На жаль, жоден з тренерів не розвернув своє крісло, проте учасниця отримала надзвичайно велику підтримку залу.

Влад Шериф — Loreen — Tattoo

24-річний блогер з Харкова уже підкорив соцмережі, і наступна його ціль — “Голос країни”. Це не перша його спроба — він вже брав участь у 8 сезоні проєкту. Повернутися вдруге було слушним рішенням — усі 4 тренери захотіли хлопця до себе в команду. Свій вибір Влад зупинив на Артемові Пивоварову.

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новини по темі