Пропозиція руки і серця на шоу «Голос країни»: романтичне освідчення вперше в історії проєкту

Голос країни
Освідчення на шоу Голос країни: вперше в історії проєкту

Учасник «Голосу країни» Володимир Порубайло освідчився своїй коханій одразу після виступу на «сліпих» прослуховуваннях. Як це було?

Поділитися:

На головному вокальному шоу «Голос країни-12» вперше відбулася пропозиція руки і серця. Учасник «сліпих» прослуховувань Володимир Порубайло освідчився своїй коханій, і вона сказала «так»! Як це було?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що потрібно для перемоги у "Голосі країни": продюсер шоу озвучив свою точку зору (відверта розмова у прямому ефірі Олі Полякової)

Володимир Порубайло – співак з Одеси, учасник гурту, що грає в місцевих ресторанах. На «сліпих» прослуховуваннях до нього повернулися одразу 2 тренери: Оля Полякова та DOROFEEVA, та обрав Володимир DOROFEEVA. Свій вибір в ексклюзивному інтерв’ю сайту 1+1 Порубайло пояснив так:

«Я пішов в команду до Наді, бо так побажала моя душа, підказало серце. Я в «Голосі країни» і я щасливий!»

Порубайло

Та найцікавіше почалося після виступу Володимира на сцені «Голосу країни». За лаштунками, де його підтримувала кохана, він подарував їй букет червоних троянд, став на одне коліно, простягнув обручку і освідчився такими словами:

«Адріано, моя рідна. Дякую тобі величезне за те, що ти мене підтримувала. Ти мій двигун по життю, я тебе дуже сильно люблю і хочу, щоб ти у подальшому була зі мною все моє життя».

Зі сльозами щастя на очах дівчина сказала «так»!

Голос

Про перші емоції після освідчення Володимир та Адріана розповіли сайту 1+1:

«У мене сьогодні двічі був хвилюючий момент: виступ і освідчення. Друге ще більш хвилююче, ніж перше, якщо чесно. Я такий щаслвий, що вона сказала «так»!», – сказав Володимир.

А Адріана додала:

«Це дуже неочікувано, не віриться абсолютно! Я думала лише про те, щоб все вийшло, щоб він здійснив свою мрію. А тут ще й це! Просто не віриться, ми неймовірно щасливі!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лія Меладзе про реакцію рідних на виступ на «Голосі країни»: «Тато просльозився, він дуже емоційний, я вдачею в нього» (ЕКСКЛЮЗИВ)

Дивіться виступ Володимира Порубайла на «Голосі країни» та його освідчення коханій:

Новини по темі