"Голос країни" оголошує конкурс: сфотографуйте брендований потяг та отримайте унікальну листівку з підписами тренерів

Голос країни
Конкурс від Голосу країни-13: сфотографуйте брендований потяг та отримайте унікальну листівку з підписами тренерів (умови участі)

Як отримати листівку з автографами тренерів "Голосу країни": конкурс в соціальних мережах проєкту

Поділитися:

"Голос країни" звучить у Європі: сьогодні стартують зйомки нового тринадцятого сезону головного музичного проєкту "Голос країни". Європейський сезон, що вийде на телеканалі "1+1 Україна" вже цієї осені, покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перші ексклюзивні кадри з павільйону "Голосу країни-13": унікальне поєднання кольорів прапорів України та Польщі

Конкурс від "Голосу країни": як взяти участь

Нещодавно Київ та Хелм з’єднав потяг Укрзалізниці №19, брендований "Голосом країни". Ви маєте можливість отримати подарунок – унікальні листівки з підписами чотирьох тренерів. 

Конкурс проходить на офіційній сторінці "Голосу країни" в соціальній мережі Інстаграм. Для участі необхідно: 

Щотижня обиратимуть найкращі фото та даруватимуть авторам листівки з автографами Артема Пивоварова, Юлії Саніної, Івана Клименка та DOROFEEVA.

Детальний маршрут потяга можна знайти на сайті Укрзалізниці. 


Нагадаємо, Київ та Хелм з’єднає потяг Укрзалізниці, брендований “Голосом країни”. Проєкт брендингу потягу реалізував телеканал “1+1 Україна”, "Голос країни" у співпраці з АТ "Укрзалізниця" та Port of Culture. Вагон прикрашають малюнки перелітних птахів, що символізують українців, які були вимушені залишити свої домівки через повномасштабний напад росії на Україну. А музичні інструменти та звукові хвилі у жовто-блакитних кольорах символічно поєднують Україну із родиною європейських держав. Ілюстрацію до вагона створив відомий художник Олександр Грехов за сприяння Каті Тейлор - кураторки інституції культурного розвитку Port of Culture.

Для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Стежте за новинами та долучайтеся до створення саундтреку у соцмережах "Голосу країни": 

Новини по темі