Хто залишився у команді Потапа після останніх вокальних боїв

Голос країни
Які учасники залишилися в команді Потапа після боїв

Шоумен обрав народних талантів для наступного етапу Голосу країни-9.

Поділитися:

У неділю, 17 березня, відбувся грандіозний фінал етапу вокальних поєдинків Голосу країни-9. На музичний ринг вийшли учасники, які не лише підкорили серця тренерів під час сліпих прослуховувань, а й встигли стати народними улюбленцями.

Потап остаточно сформував свою команду перед нокаутами. У подальшій боротьбі візьмуть участь гурт Шпилясті кобзарі, Роксолана Сирота, Ярослав Кошельник та Богдана Ренк. Також новою учасницею команди шоумена стала Марина Круть, врятована завдяки вокальній крадіжці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-9 – 9 випуск онлайн – вокальні бої 17.03.2019

Першими у музичній битві зійшлися гурт Шпилясті кобзарі та Катерина Гулюк. Разом вони виконали народну українську пісню «Ой, під вишнею» в цікавій інтерпретації rockabilly. Тренер обрав бойз-бенд Шпилясті кобзарі. На жаль, під час вокальної крадіжки ніхто з суддів не запросив Катерину до своєї команди.

Наступний вокальний поєдинок відбувся між менеджером з агрофірми Роксоланою Сиротою і хлопцем з родини фермерів Артемом Банаром. Учасники виконали хіт одного з тренерів проекту — MONATIK & Надя Дорофєєва — Глубоко. Виступ Роксолани більше вразив Потапа, тому саме вона залишилася у його команді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роксолана Сирота розповіла, що допомогло їй підкорити Потапа

Продовжили змагатися в останніх вокальних боях 9 сезону справжні чоловіки — Ярослав Кошельник та Микола Запорожан. Самородки виконали пісню італійською — Adriano Celentano — Confessa. Потап вирішив, що участь в проекті продовжить Ярослав.

MONATIK об'єднав для виступу дует братів Таранцових та бандуристку Марину Круть. Новоспечене тріо заспівало чуттєву композицію гурту Друга ріка — Три хвилини. Сам MONATIK зробив вибір на користь Влада та Романа Таранцових, але Марину Круть «викрав» Потап.

У ліричному дуеті Валентина Колаковського з Богданою Ренк більш сильним учасником тренеру видалася дівчина. Богдана перейшла на наступний етап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Менеджер з душею рокера зізнався, що так довго заважало взяти участь у Голосі країни

Нагадаємо, після перших вокальних боїв у команді Потапа вже було четверо учасників — Наталія Повстяна, Арсеній Журавель, Карина Арсентьєва та Вікторія Ягич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Коли конкурент став дуже близькою людиною», — Андрій Хайат про дует із Гульназ Хасановою

Новини по темі