Ілона Гвоздьова розповіла, за кого вболіватиме на Голосі країни-9

Голос країни
Ілона Гвоздьова поділилася враженнями від Голосу країни-9
@ilonagvozdeva

Зірковий хореограф про вокальне шоу, конкуренцію в новому сезоні та про свої відносини зі співом.

Поділитися:

Вчора відбулася урочиста презентація нового сезону вокального шоу Голос країни. Гостею прес-показу стала переможниця оновлених Танців з зірками Ілона Гвоздьова. Хореограф поділилася своїми очікуваннями від прем'єри, яка відбудеться вже у неділю, 20 січня о 21:00.

Скажу по секрету, цього року свої сили в Голосі випробує мій колега по цеху — танцюрист.

Я бажаю йому впевненості та посмішок глядачів. Нехай покаже, що талановиті люди талановиті в усьому (Посміхається — Прим. ред.)».

Ілона впевнена: боротьба в дев'ятому сезоні розіграється неабияка.

«Щороку приходить все більше дуже крутих хлопців та дівчат. Незвичайні типажі, різні, але приголомшливо сильні голоси... Мої фаворити змінюються з сезону в сезон, тому що кожен раз на сцену виходять ще більш вражаючі учасники».

До речі, сама переможниця Танців з зірками теж дуже любить співати. Щоправда, лише в колі друзів.

«Мені подобається співати, але роблю це тільки в караоке. Думаю, танцювати у мене виходить все ж набагато краще... (Сміється — Прим. ред.)»

Ілона Гвоздьова зізналася, що хоча танці в її житті ніколи не закінчуються, за проектом вона вже сумує:

«Мені не вистачає цього шаленого ритму — щотижня нові стилі, нові декорації, нові емоції. Такий темп мене влаштовує. Я б повернула його назад... місяці на три (Сміється — Прим. ред.). А потім знову відпочивати. Між іншим, з Ігорем ми підтримуємо як робочі, творчі, так і дружні відносини. Ви ще побачите нас в декількох цікавих проектах!».

Наостанок ми попросили Ілону пофантазувати і уявити себе учасницею Голосу країни-9. Зірка задумалася над тим, до якого тренера в команду хотіла б потрапити:

За якимось моїм внутрішнім відчуттям мені ближча за всіх Тіна Кароль. Це грація, жіноча мудрість і сила.

Хоча, можливо, за темпераментом ми чимось схожі з Дімою MONATIK. Я меломан, але дуже люблю «качові» попсу і R’n’B. А Діма, коли виходить на сцену, миттєво заряджає всіх своїх «вітаміном D». Причому впродовж усього року».

Дізнайтеся більше про прем'єру Голосу країни-9 з відео:

Не пропустіть прем’єру вокального шоу Голос країни-9 вже цієї неділі, 20 січня, о 21:00!

Новини по темі