"Коли я починаю співати, нервовий тік зникає", — хлопець із невиліковною хворобою на сцені "Голосу країни"

Голос країни
Музика лікує: історія хлопця з невиліковною хворобою на сцені Голосу країни

На сцену шоу "Голос країни-12" прийшов хлопець, якого лікує музика.

Поділитися:

На сліпі прослуховування вокального шоу "Голос країни" прийшов 20-річний хлопець із села в Івано-Франківській області Андрій Григорський. Андрій виконав пісню Олександра Пономарьова "Ти дочекайся мене". Андрій має цікавий тембр голосу: під час виступу тренери навіть посперечались, хлопець чи дівчина співає на сцені. Однак, ніхто з тренерів не розвернувся. 

Андрій Григорський розповів свою історію про те, як він почав свій шлях у музиці і чому для нього спів має терапевтичний ефект:

"Вираз про те, що музика лікує — це якраз про мене. У 10 років мені поставили діагноз: синдром Туретта, це нав'язливий нервовий тік. Цей діагноз не лікується, але один лікар порадив переключитися. І мама з татом спрямували мене в музику. Змалечку я виріс в обстановці, де я завжди співав. Коли я починаю співати, нервовий тік зникає. Музика допомагає мені розкритись. Я віддав себе повністю музиці, я живу тільки музикою".

Андрій Григорський

Потап прокоментував виступ Андрія:

"Не засмучуйтесь, ви дуже непогано заспівали, і дуже легко. Пронизливо".  

Оля Полякова зазначила:

"Прекрасний голос. Високий, красивий. Дуже красиво. Просто щось перехвилювались".

Андрій Григорський

"Співає душею, серцем, очі горять. Я думаю, що він заслуговує на другий шанс", — відзначив тренер команди Другого шансу Андрій Мацола. 

Таким чином, Андрій потрапив до команди Другого шансу. В коментарі сайту 1+1 хлопець зізнався, до кого з зіркових тренерів мріяв потрапити та розповів, що дуже вдячний за Другий шанс:

"Я хотів до Олі Полякової, або до Святослава Вакарчука. Святослав мені близький як артист по духу, а Оля — вона як людина до себе привертає увагу. Але насправді десь в глибині душі я сподівався, що потраплю до команди Другого шансу, якщо ніхто не повернеться. І я нереально дякую тренерам Другого шансу за те, що вони повірили в мене і дали мені цей шанс. Я нікого не підведу і буду викладатись на всі 100%".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники «Голосу країни» Аліна та Юрій Лаврови у День закоханих розповіли про взаємну підтримку на сцені: «Коли ми разом – це справжня сила»

Цьогоріч «Голос країни» проходить під гаслом «Так звучить твоя країна».

Дивіться виступ Андрія Григорського на “Голосі країни-12”:

Новини по темі