Учасники «Голосу країни» Аліна та Юрій Лаврови у День закоханих розповіли про взаємну підтримку на сцені: «Коли ми разом – це справжня сила»

Голос країни
Учасники Голосу країни Аліна та Юрій Лаврови розповіли про спільну роботу та кохання (розмова у Твоєму дні)

Учасники «Голосу країни» Аліна та Юрій Лаврови розповіли про участь у «сліпих» прослуховуваннях та почуття одне до одного.

Поділитися:

Учасники «Голосу країни-12» Аліна та Юрій Лаврови у День закоханих відвідали шоу «Твій день» та розповіли про щирі почуття одне до одного і величезне значення підтримки коханої людини у її прагненнях. Аліна та Юрій – пара, яку неможливо забути. Аліна на 20 см вища за Юрія, але не лише через це. Пара вражає своєю харизматичністю і талантом.

Аліна і Юрій Лаврови

Аліна та Юрій 7 років жили і працювали в Китаї: мали там власний гурт, з яким і виступали. Чому ж вони повернулися на батьківщину? В ексклюзивному коментарі сайту 1+1 Аліна розповіла:

«Ми дуже любимо Китай і прожили там не один рік. Повернулися ми в Україну через пандемію коронавірусу, але зовсім не шкодуємо про це. Зараз ми раді, що нарешті вдома і беремо участь у «Голосі країни». Ми дуже давно про це мріяли».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи четвертого ефіру (відео)

Спочатку взяти участь у «Голосі країни» планувала лише Аліна, а Юрій їй акомпанував на сцені, щоб допомогти. Проте пара так гармонійно виглядає разом, що було вирішено залишити їх у шоу вдвох. Аліна та Юрій своїм виступом зуміли розвернули до себе Олю Полякову, DOROFEEVA та Потапа, але вирішили обрати команду Потапа. Дивіться, як це було:

Юрій та Аліна не втомлюються зізнаватися одне одному в коханні. Про свої почуття сьогодні, у День закоханих, вони говорили і в шоу «Твій день». Юрій сказав:

«Коли ми разом – це справжня сила. Кохання – це не одне, а два крила, і коли вони разом поєднуються, можна полетіти».

Голос країни

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екскаваторщик та співачка з ресторану: хто розвернув всі тренерські крісла у 4-му епізоді «Голосу країни-12»

А Аліна такими теплими словами підкреслила свою любов до чоловіка:

«У нього велика душа, він дуже добрий, талановитий і харизматичний. Він підкорив моє серце».

Чи пройдуть далі «сліпих» прослуховувань у «Голосі країни-12» Аліна та Юрій Лаврови? Стежте за ефірами шоу щонеділі о 21:00 на 1+1, і ви дізнаєтеся про це. А поки дивіться візит пари у шоу "Твій день":

Новини по темі