Спецпроєкт «Другий шанс» на Голосі країни-12: як будуть боротись за перемогу учасники п’ятої команди

Голос країни
Спецпроєкт «Другий шанс» на Голосі країни-12: як будуть боротись за перемогу учасники п’ятої команди

Вперше в історії української адаптації шоу учасники, які не розвернули крісла тренерів на сцені, мають «Другий шанс».

Поділитися:

Сьогодні, 3 лютого, о 18:00 на YouTube-каналі «Голосу країни» вийде другий випуск digital-версії спецпроєкту «Другий шанс». Народний тренер Андрій Мацола та солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька збирають п’яту команду учасників, які виступатимуть у прямих ефірах та боротимуться за перемогу. 

Вперше в історії української адаптації шоу учасники, які не розвернули крісла тренерів на сцені, мають «Другий шанс». У кожному епізоді сліпих прослуховувань «Голосу країни» Андрій Мацола та Олександра Заріцька зможуть врятувати від вильоту не більше 2-х учасників, натиснувши червону кнопку після виступу вокаліста на сцені.

У самій команді боротьба за місця триває безперервно, адже нові учасники можуть посунути попередників. Склад п’ятої команди може змінюватися від випуску до випуску digital-версії спецпроєкту. Наприкінці кожного digital-випуску «Другого шансу» тренери мають обрати, хто з учасників піде з ними далі, а хто покине проєкт. В наступний випуск digital-версії спецпроєкту «Другий шанс» тренери можуть провести тільки двох учасників.

Минулого четверга на YouTube вийшла перша серія з учасниками команди – Михайлом Ніколаєнко з Дніпра та гуртом  GG «ГуляйГород».

Виконавці зустрілись разом з тренерами, щоб ще раз заспівати пісні зі сліпих прослуховань, послухати настанови тренерів, зробити висновки та вдосконалити своє виконання. У другій серії до них приєднається 16-річна Єлизавета Овраменко з Києва, яка дуже хотіла потрапити до «Голосу країни».

Другий шанс Овраменко

Вона виконала пісню «Дежавю» Артема Пивоварова, проте не зуміла повернути крісла тренерів на сцені. Заповітний звук червоної кнопки від тренерів «Другого шансу» співачка почула вже у стрес-румі, де вона була разом з групою підтримки та ведучою Катериною Осадчою. Андрій Мацола зазначив, що дівчині треба обов’язково дати шанс, адже вона дуже талановита та цілеспрямована.

Другий шанс Овраменко

Ще одним учасником команди «Другий Шанс» став колектив Modoom. Хлопці знайомі давно, після розпаду попереднього колективу об’єднались у квартет і «Голос країни» став їхньою дебютною сценою у новому складі.

другий шанс

Музиканти заспівали «Червону руту» — одну з найлегендарніших українських пісень. Андрій Мацола та Олександра Заріцька вирішили дати хлопцям ще один шанс проявити себе.

Другий шанс Modoom

Сьогодні о 18:00 у другому випуску  digital-версії спецпроєкту тренерам потрібно з 4 учасників обрати тільки двох, яких вони залишать в команді. Хто з виконавців в останній момент зможе проявити себе та вибороти заповітне місце – дивіться на YouTube-каналі «Голосу країни» сьогодні о 18:00.

В результаті відбору до боїв у команді «Другого шансу» залишиться 2 учасники. Окрім того, у Андрія Мацоли та Олександри Заріцької буде можливість врятувати учасників з інших команд під час боїв та нокаутів. В прямих ефірах шоу «Голос країни-12» учасники команди «Другого шансу» на рівних умовах з командами інших тренерів змагатимуться за перемогу в проєкті.

Слідкуйте за «Голосом країни-12» у соціальних мережах:

Facebook: https://www.facebook.com/goloskrainy

Instagram: https://www.instagram.com/goloskrainy_official/

YouTube: https://www.youtube.com/c/goloskrainy

Новини по темі