Команда Івана Клименка: хто пройшов у вокальні батли "Голосу країни-13"

Голос країни
Голос країни-13: стали відомі всі учасники команди Івана Клименка на вокальні батли

Які учасники "Голосу країни-13" потрапили до команди Івана Клименка?

Поділитися:

На телеканалі "1+1 Україна" показали останній епізод "сліпих прослуховувань" європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Цього разу легендарні червоні крісла проєкту посіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA. Дивіться "Голос країни" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як починав свій музичний шлях та хто був першим клієнтом: тренер "Голосу країни-13" Іван Клименко пригадав свої перші кроки як сонграйтера та продюсера

Вокальні батли: команда Івана Клименка

Корченова Анна 

Киянка Анна виконує музику у фольклорному стилі, проте війна могла майже припинити її творчу діяльність. Дівчина все ж вирішила випробувати свої сили на "Голосі країни", і це було виправдано, оскільки Іван Клименко та DOROFEEVA запросили її до своєї команди. Анна обрала Івана Клименка.

Дует "NаYada"

Рідні сестри Діана та Христина співають удвох із самого дитинства. Під час написання пісень Христина та Діана використовують український фольклор, який поєднують із сучасним звучанням. Дует заспівав пісню, яку спродюсував Іван Клименко для Козака Сіромахи. Дівчата вразили своїм співом Юлію Саніну, Івана Клименка та Артема Пивоварова. Сестри обрали команду Івана Клименка.

Вероніка Коваленко 

Вероніка вразила енергійним виконанням хіта Sam Smith — Unholy. Першою до учасниці розвернулася DOROFEEVA, далі — Іван Клименко та Артем Пивоваров. Тренери впізнали дівчину, адже вона колись брала участь у дитячому “Голосі країни” і потрапила до команди MONATIK. Тепер вона активно веде соцмережі, де вражає публіку своїми талантами. Тренери закликали її розвиватися в сольному напрямку, і вона обрала команду Івана Клименка.

Олександра Ройко 

21-річна Олександра Ройко родом з міста Луцьк, нині проживає у Кракові. Унікальний та особливий голос дівчини змусив розвернутись до неї одразу двох тренерів: Івана Клименка та DOROFEEVA. Олександра обрала команду Івана Клименка.

Ольга Щербак 

17-річна Ольга підкорила чутливим виконанням композиції “Люди” колаборації MamaRika та KOLA. До дівчини розвернулися одразу два тренери – DOROFEEVA та Іван Клименко. Після спілкування дівчина віддала перевагу музичному продюсеру.

Анастасія Чабан

У перші секунди виступу молода артистка, фольклористка Анастасія Чабан, яка вийшла на сцену з піснею DOROFEEVA “Вотсап”, розвернула всі чотири тренерські крісла. Як наставника дівчина обрала Івана Клименка.

Андрій Засік

Андрій вже 10 років у Варшаві займається логістикою, але справжнє його покликання — музика. Чудовий тембр учасника забезпечив йому місце в команді Івана Клименка.

Юлія Белей

Юлія зі Львова, але наразі проживає у Варшаві. Своєю головною місією бачить організацію благодійних концертів на підтримку України. На сцені “Голосу країни-13” виконала зворушливу пісню Mamo, tys plakala, яку польська співачка sanah написала на початку повномасштабного вторгнення. Пісня розповідає про трагедію українського народу крізь призму дитячих очей. До учасниці розвернулися Іван Клименко та DOROFEEVA. Юлія віддала перевагу продюсеру.

Єлизавета Шафорост

18-річна Ліза родом з Києва, але останній рік живе в Канаді. На “Голос країни-13” прийшла, аби наблизитися до своєї мрії — стати всесвітньою зіркою. Своїм потужним виконанням хіта Nothing breaks like a heart дівчина розвернула крісла Юлії Саніної, Івана Клименка та Артема Пивоварова. Ліза обрала команду Івана Клименка.

Олександра Погуляй

Неочікувано у фіналі “сліпих прослуховувань” на сцену “Голосу країни-13” вийшла стейдж-директорка проєкту. Саші — 27 років. Вона з міста Енергодар.Тренери були вражені, побачивши на сцені знайоме обличчя. Вони навіть не уявляли, якими вокальними здібностями володіє дівчина. Олександра потрапила до команди Івана Клименка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитися європейський сезон "Голосу країни-13"

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Дивіться повні випуски "Голосу країни" на сайті 1+1 за посиланням.

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новини по темі