Ксенія Бахчалова: Інтерв’ю з учасницею Голосу країни-9

Голос країни
Інтерв'ю з учасницею Голосу країни-9, яка довела MONATIKа до сліз

Дівчина, чий небесний голос зворушив суддів.

Поділитися:

Емоційний та чуттєвий виступ Ксенії Бахчалової подарував учасниці Голосу країни-9 місце в команді Тіни Кароль та розчулив іншого тренера, MONATIK’а, до сліз.

Та глядачів вразило не лише талановите виконання пісні, а й особиста історія Ксенії. При народженні їй перетисли зоровий нерв, що спричинило певну зовнішню ваду. Все своє життя дівчина бореться за те, аби її сприймали нарівні з іншими. Адже найбільша мрія Ксенії Бахчалової – виступати на великій сцені.

Про труднощі на шляху до здійснення заповітного і про стереотипи, які пора розбити, дівчина відверто розповіла в інтерв’ю для 1plus1.ua.

Яке місце у вашому житті займає музика?

Безумовно, перше. Я закінчила Одеську консерваторію по класу академічного вокалу. Щоправда, вже довгий час займаюся естрадним. Зараз не лише співаю сама, але й викладаю. Виступаю разом з музичним колективом — унікальним жіночим хором New Voice. Він, до речі, заснований випускником Голосу країни Мікаелем Кіладзе. Ми багато де співали, брали участь у різних проектах, пов'язаних з розвитком української культури. Я взагалі дуже люблю Україну. Вона подарувала мені освіту, друзів і віру в себе.

А звідки ви родом?

Я приїхала в Одесу років 10 тому з міста Сургут. Але все, що пов'язано з українською культурою і музикою, мене дуже надихає. Сама мова надзвичайно мелодійна і красива. Я, можливо, не ідеально розмовляю українською, але всі свої прогалини обіцяю закрити до кінця проекту (Посміхається — Прим. ред.).

З якими труднощами довелося зіткнутися на шляху до музичної кар'єри?

З дитинства у мене є певні проблеми з очима. Відверто кажучи, ніхто ніколи не ставився серйозно до мого захоплення музикою.

Всі говорили, що з моїм діагнозом ні про яку кар'єру не може бути й мови. Переконували, що це не для мене, варто пошукати себе в чомусь іншому.

А я бачила себе на сцені... І вирішила боротися за справедливість. Людей з обмеженими можливостями сприймають в сучасному суспільстві неправильно. Але я впевнена, що кожен заслуговує на своє місце під сонцем. Кожен може реалізуватися. Стереотипи, які переконують у зворотному, потрібно ламати. Якщо ти талановитий, не сиди вдома. Дій, рухайся вперед! Незважаючи ні на що.

Ваша участь у Голосі країни — це теж спроба розбити стереотипи?

Насамперед проект потрібний мені, щоб довести собі самій: я можу. Як співає Тіна Кароль, «сдаться ты всегда успеешь» (Посміхається — Прим. ред.).

Друга моя мета — мотивувати власним прикладом людей, які вважають свої мрії нездійсненними. Немає нічого неможливого. Потрібно просто не сидіти склавши руки і бути щирим.

До кого в команду хотіли потрапити?

Я не могла визначитися до останнього! Довго вагалася і вирішила, що обирати буду вже на місці. Якщо, звичайно, доведеться обирати (Сміється — Прим. ред.). Після виступу і спілкування з суддями зрозуміла, що все ж таки найближча мені Тіна.

Складно було впоратися з емоціями перед виступом?

Я дуже хвилювалася, що до мене взагалі ніхто не повернеться. Конкуренція неймовірна, величезна кількість приголомшливих голосів.

Коли почали розвертатися один за одним крісла, у мене очі були на мокрому місці.

Здавалося, що знаходжусь десь у космосі...

А чому обрали пісню Джамали?

Композиція «Крила» надихнула мене прийти на кастинг. Це дзеркало моєї душі. Як тільки її почула, одразу зрозуміла — це те, що мені хочеться заспівати на всю Україну. Інших варіантів я навіть не розглядала.

Дивіться виступ Ксенія Бахчалова - Крила на Голосі країни-9:

Новини по темі