Тіна Кароль запросила у свою команду відомого співака

Голос країни

До команди Тіни Кароль потрапили четверо неймовірних вокалістів.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили прем'єру нового сезону вокального шоу . Під час першого випуску вибору наосліп українська співачка Тіна Кароль запросила до своєї команди чотирьох талановитих виконавців. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Dan Balan та Тіна Кароль поділилися першими враженнями від Голосу країни-9

Це справжнє переродження на Голосі країни! На сцені Голосу народився новий артист - Девід Аксельрод. Він розвернув усі чотири крісла і обрав команду Тіни. 

Батьки казали йому, що музика – це не професія, але Андрій Хайат все ж іде до своєї цілі. Увесь вільний час під час навчання в університеті хлопець присвячує музиці. Тепер Андрій готовий побороти свій внутрішній страх перед батьками і довести, що має право самостійно будувати своє майбутнє. Він не встиг виступити на Голосі країни минулого року і прийшов за своїм шансом. Андрію вдалося потрапити до команди Тіни Кароль.

Ксенія Бахчалова має проблеми із зором. Одного разу під час навчання у консерваторії їй відкрито сказали - з такою зовнішністю вам немає місця на сцені. І хоча дівчина слухала такі образливі слова, вона не опустила руки і не припинила співати.  У команді Тіни Кароль Ксенія матиме шанс довести усім, що у неї є своє місце на великій сцені.

Переможниця по життю, відома фольклористка, народниця, програла битву з долею. Після зради чоловіка і трагічної смерті сина Лідія Федорівна Горошко покинула сцену і була вимушена йти на ринок продавати пиріжки. Змінив усе сон. Лідії наснився син, який наказав суворим голосом - співати. Лідія обрала легендарну пісню «Я козачка твоя» і підкорила серце Тіни Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По стопах мами? Син Тіни Кароль показав, як грає на піаніно

Новини по темі