Лія Меладзе розповіла, чому прийшла на "Голос країни", маючи тата-продюсера

Голос країни
Учасниця «Голосу країни» Лія Меладзе розповіла про головне завдання на шоу для себе та про підтримку рідних
Instagram/meladzeliya

Учасниця «Голосу країни-12» Лія Меладзе розповіла, чому вирішила піти на шоу та яке її головне завдання у проєкті?

Поділитися:

Лія Меладзе яскраво пройшла «сліпі» прослуховування на «Голосі країни» і опинилася у команді DOROFEEVA. Нещодавно вона дала інтерв’ю виданню «КП в Україні», в якому розповіла про свої головні завдання на шоу, підтримку близьких, а також чому вирішила піти на цей проєкт, маючи тата-продюсера. Нагадаємо, 17-річна Лія Меладзе – донька відомого автора пісень та продюсера Костянтина Меладзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лія Меладзе про реакцію рідних на виступ на «Голосі країни»: «Тато просльозився, він дуже емоційний, я вдачею в нього» (ЕКСКЛЮЗИВ)

Про те, чому вона захотіла спробувати свої сили саме на «Голосі країни», Лія Меладзе розповідає:

«Я не мала сумнівів у своїх артистизмі, харизмі, але у мене завжди були питання з приводу свого голосу. І мені хотілося показати, що саме мій голос – це те, за що можна «зачепитися» в мені. Для цього я й пішла на цей проєкт».

Лія Меладзе

Лія зазначає, що їй подобається працювати разом з татом, разом писати музику, але дівчина не хотіла би, щоб Костянтин Меладзе почав продюсувати її творчість:

«Я захоплююся його талантом, і він дуже розуміє і мою душу, і мій смак. Проте продюсувати чи пропіарити себе краще, ніж я сама, ніхто не зможе. І якщо людина сама по собі нецікава, пропихувати її у проєкти, знімати кліпи, водити на телеканали – це все нічого не дасть», – вважає Лія Меладзе.

Дівчина розповідає, що дуже схожа на тата: своєю вдачею, емоційністю, тим, як переживає певні життєві події:

«Як говорять, ми тонкої душі люди».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лія Меладзе розповіла, хто подарував їй талісман, який вона завжди бере з собою (цікаві фрагменти 3 випуску "Голос країни")

Лію під час «сліпих» прослуховувань підтримували лише друзі. Чому ж ніхто з рідних не прийшов для підтримки у такий хвилюючий момент? Дівчина зізнається:

«Я хотіла взяти бабусю, але в ці коронавірусні часи краще поберегтися.  Тата не кликала, щоб не привертати зайвої уваги, адже він би не залишився непоміченим. А мама не любить камери».

Більше про повсякденне життя учасниці «Голосу країни-12» Лії Меладзе, її гардероб та гастровподобання, спілкування в родині читайте в її інтерв’ю на сайті kp.ua.

Дивіться, як Лія Меладзе витупила на "сліпих" прослуховуваннях:

Новини по темі