Номер 1 в трендах YouTube: чуттєвий виступ Лії Меладзе на "Голосі країни" стрімко набирає популярність в інтернеті

Голос країни
Номер 1 в трендах YouTube: вражаючий виступ Лії Меладзе на "Голосі країни" стрімко набирає популярність в інтернеті

Вчора у третьому випуску шоу "Голос країни" на сцену вийшла донька знаменитого композитора Костянтина Меладзе і вразила всіх глядачів та тренерів.

Поділитися:

Вчора, 6 лютого, глядачі 1+1 побачили третій епізод шоу "Голос країни". На сцену головного вокального шоу країни вийшли неймовірно талановиті виконавці, серед яких і Лія Меладзе —донька знаменитого автора пісень та композитора, продюсера Костянтина Меладзе. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГолос країни-12: всі виступи третього ефіру (відео)

17-річна киянка настільки проникливо та чуттєво виконала композицію Леонарда Коена "Hallelujah", що своїм співом повернули усі 4 тренерські крісла. Своїм зірковим наставником в шоу Лія обрала Надю Дорофєєву. Дивіться, як це було:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЛія Меладзе про реакцію рідних на виступ на «Голосі країни»: «Тато просльозився, він дуже емоційний, я вдачею в нього» (ЕКСКЛЮЗИВ)

Відео виступу Лії Меладзе стрімко набирає перегляди в YouTube і знаходиться на першій позиції в трендах. Виступ менше, ніж за добу вже набрав 300 тис. переглядів.

Сьогодні Лія Меладзе завітала у студію шоу "Твій день", де в прямому ефірі розповіла, з ким дивилася шоу та чому розплакалася наприкінці. 

Дивіться шоу "Голос країни" щонеділі о 21:00 на 1+1.

Традиційно першим етапом шоу є відбір наосліп: тренери обирають собі вокалістів серед учасників шоу. Чим вразить 4 випуск шоу, дивіться у відео: 

Новини по темі