Лія Меладзе про реакцію рідних на виступ на «Голосі країни»: «Тато просльозився, він дуже емоційний, я вдачею в нього» (ЕКСКЛЮЗИВ)

Голос країни
Лія Меладзе розповіла про враження від виступу на «Голосі країни» та про те, як обирала тренера (ЕКСКЛЮЗИВ)

Лія Меладзе в ексклюзивному коментарі сайту 1+1 розповіла, як рідні відреагували на її виступ на «Голосі країни».

Поділитися:

У 3-му ефірі «Голосу країни-12» під час «сліпих» прослуховувань глядачі побачили на сцені Лію Меладзе, яка всіх зачарувала своїм фантастичним виступом і потрапила до команди DOROFEEVA. Крім того, 17-річна Лія розповіла, що є донькою відомого автора пісень та продюсера Костянтина Меладзе. Як сім’я відреагувала на її виступ та чи підтримала у виборі тренера? Про це Лія Меладзе розповіла у прямому ефірі шоу "Твій день" та ексклюзивно дала коментар сайту 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Настав мій час сяяти", — Лія Меладзе розповіла у "Світському житті", чому зірковий тато не прийшов підтримати виступ доньки на шоу "Голос країни"

Про емоції від виступу на «сліпих» прослуховуваннях Лія сказала:

«Я дуже переймалася тим, як все буде виглядати і звучати. Все виявилося дуже добре, всі були вражені: і глядачі, і сім’я, і друзі».

Лія Меладзе

Лія у прямому ефірі шоу "Твій день" розповіла, що Костянтин Меладзе відразу зателефонував після її виступу, зізнався, що плакав та сказав, що вона класно співала і дарма так переживала. Дивіться, яким емоційним був виступ Лії:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГолос країни-12: всі виступи третього ефіру (відео)

На запитання Костянтина Грубича, чому дівчина так розплакалася наприкінці, Лія відповіла:

У мене було стільки радості, стільки емоцій, я була в такому шоці, що я не знаю, як я могла б відреагувати інакше, аніж як заплакати.

На запитання про те, чия реакція для неї найважливіша, Лія Меладзе зізналася:

«Для мене найважливіше було почути думку моїх батьків. Їм все сподобалося, хоча мама сказала, що я горбилася (посміхається). Тато ж був у захваті, просльозився. Він дуже емоційний, я вдачею в нього».

Дівчина розповідає, що татові важко оцінювати її як артистку, оскільки він дивиться на неї, насамперед, як на доньку: більше фокусується на її емоціях, щирості. Також Лія зазначила, що Костянтин Меладзе допомагав їй з аранжуванням пісні, яку вона виконала на «Голосі країни» (композиція Леонарда Коена "Hallelujah"). 

Меладзе дочка

Ведучі шоу "Твій день" поцікавилися, чому у доньки відомого продюсера виникла необхідність піти на "Голос країни", щоб стати відомою співачкою?

Я не йшла на проєкт, щоб стати відомою співачкою, я хотіла з чогось почати новий етап [в житті].

Ведучі зачитали Лії припущення коментаторів у соцмережах про те, що зірковий батько може посприяти її участі у проєкті, одна Лія рішече відкинула подібні закиди:

Я спілкувалася з людим, які працюють над цим шоу, вони всі стараються для того, що проєкт був надихаючим, чесним і насамперед про талант. І мій тато – не та людина, яка б займалася таким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я вдячна, що мені дали шанс", — Лія Меладзе про перші емоції після фантастичного виступу та реакцію батька

Як же інші рідні і близькі люди, друзі реагували на виступ Лії? Вона зауважила, що всі їй дають приблизно однакові оцінки: людям подобається її щирість, емоційність, чесність на сцені:

«Мені було приємно, що люди зуміли побачити це, хоча я й дуже хвилювалася».

Лія Меладзе

Чи підтримала сім’я Лію Меладзе у виборі тренера на «Голосі країни»? Розказує:

«Моя сім’я підтримала моє рішення піти до Наді: у нас з нею багато спільного, мені цікаво з нею попрацювати. Якби DOROFEEVA не повернулася до мене, то я би пішла до Святослава Вакарчука. Тому що з ним у мене відбувся коннект, у його погляді я відчула тепло і щирість. Він мені дуже допоміг, але Надя мені ближча за духом».

В яких стилях дівчина розкриється у проєкті надалі, враховуючи те, що вона є учасницею гурту «FAR FOR» і виконує там, за її словами, більш «брутальні» пісні? Стежте за ефірами «Голосу країни» щонеділі о 21:00 на 1+1 і ви побачите всі перевтілення Лії Меладзе на шоу.

Новини по темі