"Однозначно буду продовжувати служити в ЗСУ, допоки не настане наша перемога", — суперфіналіст "Голосу країни-13" Юрій Городецький про плани після проєкту (ексклюзив)

Голос країни
Суперфіналіст Голосу країни-13 Юрій Городецький про участь у проєкті

Суперфіналіст "Голосу країни-13" Юрій Городецький розповів про виступ на "кросбатлах" та конкуренцію між учасниками у ексклюзивному інтерв'ю.

Поділитися:

Голос України звучить в Європі: щонеділі о 21:00 в ефірі телеканалу "1+1 Україна" — 13-й сезон вокального проєкту "Голос країни". Цього року в легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

Останнім суперфіналістом сезону став Юрій Городецький з команди DOROFEEVA. Чоловік родом з Одеської області та є частиною 28-мої окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу. Відео зі співом військового вже не один раз вірусилися в мережі, за що його назвали “найспівучішим бійцем” ЗСУ. Задля участі у проєкті Юрій вперше за 2 роки взяв відпустку від служби, адже музика — це його пристрасть.

У ексклюзивному інтерв'ю для офіційного сайту 1+1 Юрій Городецький розповів про пісню для "кросбатлів" та розвиток музичної кар'єри після "Голосу країни-13".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моя ціль: щоб весь світ почув, що Донбас — це Україна", — суперфіналістка "Голосу країни-13" Христина Старикова (ексклюзив)

Що відчули, коли зрозуміли, що стали суперфіналістом “Голосу країни-13”? Які емоції вас переповнювали?

Був дуже радий, тому що розумів, що зможу ще щось заспівати та показати себе. Потішило, що матиму можливість виконати ще одну пісню для того, щоб підтримати наш народ і військових.

Юрій Городецький

Чому обрали саме "Браття українці" — Шабля для "кросбатлів"? Чим вона вам імпонує?

Ця пісня набрала великої популярності у виконанні гурту "Шабля" та стала гімном захисників України. Перед початком повномасштабного вторгнення ми з дружиною їхали на роботу, і вона запропонувала мені заспівати її на відео. Цей ролик також став популярним, а після 24 лютого ще більше людей його подивилося, їх це надихало. Багато хто каже, що вони втомилися від війни, і я цією піснею хотів нагадати той стан, що ми всі відчули на початку повномасштабного вторгнення. Війна все ще триває, тому тим цивільним, які "стомилися", варто задуматися, як почуваються зараз військові. Що буде, якщо втомляться захисники?

"Виступом на "кросбатлах" я хотів нагадати, що війна досі йде".

Виступ у якому етапі "Голосу країни-13" виявився найскладнішим?

Такими стали "сліпі прослуховування", адже це було щось нове, ми ще не знали один одного. Складно було не через виступ, мені навпаки було легше, що тренери сиділи до нас спинами, бо вони об'єктивно оцінювали голос. Згодом стало легше, ми з учасниками роззнайомилися та подружилися. Усі спілкувалися одне з одним у незалежності від того, з якої ми були команди.

"У нас не було серйозної міжособистісної конкуренції. Звісно, на сцені кожен хоче показати себе якнайкраще, але після виступів та репетицій ми не змагалися між собою і були просто друзями."

Юрій Городецький

Які відносини у вас склалися з вашим тренером?

DOROFEEVA дуже хороший тренер, щира та добре ставиться до усіх своїх учасників в команді, Вона розуміє кожного, адже всі ми співаємо у своєму стилі, і тренерка вміє знаходити індивідуальний підхід. 

"Надя різностороння, мені подобається з нею працювати, бо вона дає корисні поради, є щирою. Якщо щось треба в собі змінити, ми до неї завжди прислухаємося".

Яку найціннішу пораду ви отримали від тренерки DOROFEEVA?

"Не задумуватись над текстом і технікою виконання пісні, головне — те, як ти її відчуєш. Треба заспівати від душі, а помилки — це природно. Якщо ти заспіваєш щиро, то люди це відчують".

Юрій Городецький

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Проєкт допоможе мені втілити мрії в життя", — суперфіналістка "Голосу країни-13" Галина Печеніжська про нові знання та співпрацю з тренеркою Юлією Саніною (ексклюзив)

Уявімо, ви перемогли у “Голосі країни” — що плануєте робити далі? Про яке музичне майбутнє мрієте?

Виграю я чи ні, важливо, що вже показав себе та свою творчість. 

"Навіть якщо я переможу, однозначно буду продовжувати служити в ЗСУ, допоки не настане наша перемога".

Після цього вже життя покаже і розставить усе на свої місця. Музикою буду займатися однозначно, та більше цьому себе присвячу лише після настання миру.

Дивіться епізод "кросбатлів" "Голосу країни-13", що транслювали на "1+1 Україна":

Щоб підтримати Юрія Городецького у фіналі проєкту, дивіться прямий ефір "Голосу країни-13" на "1+1 Україна" на "Київстар ТБ" уже цієї неділі о 21:00. 

Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі