"Разом ми переможемо": ведучий "Голосу країни" Юрій Горбунов показав, що передав військовим на передову

Голос країни
Ведучий "Голосу країни" Юрій Горбунов показав, що передав військовим на передову
Instagram/gorbunovyuriy

Ведучий 1+1 Юрій Горбунов разом з командою артистів зміг зібрати кошти на потреби ЗСУ та вже передав придбані речі на передову.

Поділитися:

Ведучий "Голосу країну-12" Юрій Горбунов показав, на що були витрачені кошти, які він разом із Олександром Пономарьовим і DZIDZIO зібрав під час благодійного концерту в португальському місті Лісабон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов про стосунки з дружиною Катериною Осадчою: «Ми тягнемо воза в один бік і не сперечаємося, куди треба їхати»

Наприкінці серпня Юрій Горбунов у команді зі співаками Олександром Пономарьовим і DZIDZIO дав благодійний концерт у Лісабоні. Під час виступу вдалося зібрати кошти на потреби ЗСУ. Як розповів ведучий у себе на сторінці в Instagram, гроші були витрачені на автівки і генератори, які вже поїхали на передову.

"Дякуємо українцям Португалії,які долучилися до збору коштів!! Дякуємо португальцям,які не залишилися байдужими!! Разом ми переможемо!!" — відзначив ведучий.

Гортайте карусель, щоб побачити більше. 

Нагадаємо, щонеділі на телеканалі ТЕТ о 21:00 проходить показ проєкту "Голос-країни-12", під час якого українці можуть не лише вболівати за талановитих співаків, а й допомагати армії. "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії "Повернись живим" збирають 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Такі залізні пташки допоможуть нашим воїнам бути ще більш ефективними, влучно і вчасно відстежувати небезпеку і планувати дії для звільнення України. Кожний охочий може долучитись до благодійного збору, зробивши внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

Новини по темі