Збирачка фольклору Марія Квітка та український захисник Ярослав Гавянець розчулили тренерів до сліз виконанням "Ой у вишневому саду" у вокальних батлах

Голос країни
Голос країни-12: вокальний батл Марії Квітки та Ярослава Гавянця

На сцені "Голосу країни-12" — збирачка фольклору, стилістка Марія Квітка та захисник Донецького аеропорту Ярослав Гавянець.

Поділитися:

У неділю, 30 жовтня, в ефірі наймасштабнішого музичного проєкту "Голос країни" на ТЕТ — другий етап запеклих батлів. У продовженні сезону оголошена благодійна мета — під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ. "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії "Повернись живим" збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

У батл вступає команда Олі Полякової. На сцені — збирачка фольклору, стилістка Марія Квітка та захисник Донецького аеропорту Ярослав Гавянець із піснею, яку знає кожен українець — "Ой у вишневому саду". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наразі проходжу підготовку, щоб вступити до лав захисників», — Давид Маскиса, який розвернув усі тренерські крісла

Ярослав Гавянець — учасник бойових дій, який захищає нині Україну в ЗСУ. У 2015 році він обороняв Донецький аеропорт. 

"Коли я йшов на "Голос країни", то мріяв побувати в іншому житті, зануритися у творчість. І тільки ніби все почалося – і знову довелося брати в руки зброю. Але я радий, що у такий важкий час мій голос знову буде звучати на всю Україну”, — коментує учасник. 

Своєю чергою Марія Квітка вдячна Ярославу за те, що він стільки років боронить Україну від загарбників. Учасникам особливо імпонує вибір пісні для батлів. 

"Це код нації. Присвячую пісню своїй дружині, яка зараз теж на службі у ЗСУ, своїм діткам. Поки ми, українці, співаємо нас не здолати", —вважає хлопець. 

"Я дуже мрію про те, щоб кожен українець міг повернутися до свого рідного дому і знову побути у своєму вишневому саду в любові, мирі і спокої", — говорить Марія. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кожною нотою, кожним тактом, кожною піснею ми даємо надію на те, що скоро переможемо", — військовий музикант Олександр Свіріденко під час батлів "Голосу країни-12"

Ярослав Гавянець та Марія Квітка

Першою зі сльозами на очах прокоментувала виступ талановитих учасників тренерка Надя Дорофєєва: 

"Це дуже зворушливий дует. Ярославе, ми настільки розчулені вашим співом, вашою історією… Ви взагалі читали коментарі, як вас підтримує вся Україна?".

Тренерці дуету Олі Поляковій важко вдалося зробити вибір. Але далі у нокаути пройшла Марія Квітка. Ярослав теж залишився у шоу після вокальної крадіжки. 

Дивіться неймовірний виступ учасників далі у відео, а також стежте за 1+1 у телеграм.

Новини по темі