Тіна Кароль заспівала з учасницею Голосу країни

Голос країни
Дар’я Храмова заспівала разом із Тіною Кароль і її фан-клубом

На сцену вийшов Фан-клуб Тіни!

Поділитися:

У неділю глядачі 1+1 побачили новий випуск сліпих прослуховувань 9 сезону вокального шоу . Учасниця Дар’я Храмова з підліткового віку - затята фанатка Тіни Кароль. Життєва історія дівчини дуже схожа на історію співачки. Як і у Тіни, тато Дарини (за професією військовий) був завжди проти, аби дочка співала. Коли Дарина прийняла рішення серйозно займатися музикою, тато перестав з нею спілкуватися. Дівчина прийшла на проект, аби зустріти Тіну Кароль, адже співачка пройшла через ті самі проблеми, що й вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Тіни Кароль поповнилася неймовірною учасницею з Нігерії

Для виступу на сліпих прослуховуваннях Дар’я обрала пісню «Я все еще помню» з репертуару Тіни Кароль і зуміла підкорити серце свого кумира. Потрапивши у команду Тіни, дівчина має можливість стати сильнішою і досягти успіху.

«Ви чудово співаєте, ви дуже зворушлива. А найголовніше - ви заспівали цю пісню по-своєму, не граючи в моє життя. Ви заспівали про себе. Це справжня гордість! Велике вам дякую», - прокоментувала виступ дівчини Тіна Кароль. 

Після виступу Дар’ї Тіна на прохання Потапа вирішила заспівати разом із нею. Підтримати дівчину прийшов Фан-клуб Тіни Кароль. Дівчата виконали ліричний хіт зірки усі разом. 

«З піснею Тіни Кароль я вступала до університету й закінчувала його. Її творчість дуже багато для мене означає. Вона допомагала мені у найважчі моменти мого життя», - зізналася Дар’я.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Менеджер з душею рокера зізнався, що так довго заважало взяти участь у Голосі країни

Новини по темі