Тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA презентувала україномовну версію свого хіта — "різнокольорова" (відео)

Голос країни
DOROFEEVA презентувала україномовну версію свого хіта — "різнокольорова" (відео)
Instagram/nadyadorofeeva

Прем'єра від тренерки "Голосу країни": україномовна версія хіта raznotsvetnaya.

Поділитися:

Тренерка "Голосу країни" Надя Дорофєєва презентувала україномовну версію свого хіта raznotsvetnaya — "різнокольорова": 

"Де є любов, там є життя. Пішов шостий місяць війни. Ми всі змінились, все змінилося, набуло нових фарб і, на жаль, не завжди яскравих. raznotsvetnaya – мій останній сингл з життя «до». Я так хотіла, щоб цей трек став початком чогось світлого…але сталася війна. Проте, життя продовжується і ми маємо пам’ятати про це. Важко, але саме кохання дає сили творити й жити. Тому я знайшла свою нову love – «різнокольорову» і сьогодні ділюся нею з вами", — написала Дорофєєва на своїй сторінці в Instagram.

Надя

Надя Дорофєєва розказала, як вона обирала переклад пісні з-поміж усіх варіантів:

"Я була приємно вражена такою великою кількістю текстів! Попри те, що багато хто схитрував і просто переклав оригінальний текст, були дійсно цікаві адаптації. Дякую кожному за участь! Але я обрала саме цей текст, тому що від ідеально передає зміст, сенс і ритм пісні raznotsvetnaya. Коли я вперше надіслала запис команді, всі зійшлись на думці, що трек наче завжди був таким. “різнокольорова” – абсолютно моя пісня! Сподіваюсь, що вона також сподобається слухачам".

"Після 24 лютого сенси кожного українця змінилися, а головними для всіх кольорами стали жовтий та блакитний. Тому я вирішила додати цих фарб пісні raznotsvetnaya і заспівати її українською. Авторкою нового тексту стала переможниця конкурсу на найкращу адаптацію треку, який я оголосила у соцмережах. Серед майже 1700 надісланих варіантів я знайшла ту саму love – «різнокольорову»", — зазначила DOROFEEVA під відео на YouTube.

Тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA активно підтримує Україну в її боротьбі з російськими окупантами. Надя опікується українськими дітьми-біженцями в Європі, відвідує центри переселенців. Як і багато інших артистів нашої країни, DOROFEEVA виступає на благодійних концертах і заходах, організованих для збору коштів на підтримку України та українського народу у боротьбі з російською агресією.

Новини по темі