Прем'єра від тренерки "Голосу країни-12" DOROFEEVA: raznotsvetnaya (ВІДЕО)

Голос країни
Прем'єра: тренерка "Голосу країни-12" DOROFEEVA випустила нову пісню raznotsvetnaya

Надя Дорофєєва випустила пісню та кліп.

Поділитися:

Сьогодні, 16 лютого, DOROFEEVA, тренерка "Голосу країни-12" опублікувала пісню raznotsvetnaya та кліп на неї!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DOROFEEVA у «Світському житті» зізналася: «Нарешті я почала собі подобатися»

У новій пісні DOROFEEVA співає про палке кохання, яке у своїх проявах є дуже різнобарвним. Вона передає цією піснею контраст почуттів та думок закоханих людей. DOROFEEVA говорить, що raznotsvetnaya – це про сміливість кохати. Співачка каже:

"Нарешті, я можу поділитися з вами роботою, яка відображає те, що відбувається зараз у мене всередині. Цей рік я оголосила собі роком сміливості. І raznotsvetnaya – це пісня про сміливість любити і виявляти свої почуття відкрито. Я переконана, що у кохання немає одного кольору – у кожної пари він свій, особливий. raznotsvetnaya – це любов, яка, стикаючись з перешкодами, стає ще сильнішою, яскравішою і різнобарвнішою".

Дорофеева

Про кліп на пісню raznotsvetnaya DOROFEEVA розповідає:

"Так оперативно, якісно та по-особливому не знімався ще жоден мій кліп. За чотири дні зйомок я переписала приспів пісні. Усього за пару тижнів до – мій улюблений режисер Таню Муіньо взялася до цієї роботи. В останню ніч шили костюми та за кілька годин ставили танці. Вийшло сміливо, зухвало та експериментально. Це історія про те, як інші люди, подібно до вампірів, здатні «заразити» нас своєю любов'ю".

Додо

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра від "Океану Ельзи" — сингл "Весна": Святослав Вакарчук розповів про весну у своєму житті (текст пісні та відео)

Нагадаємо, що нещодавно DOROFEEVA зробила собі татуювання з надписом raznotsvetnaya. Як пояснила співачка, її нове тату — це нагадування самій собі, що вона різна, наповнена різними барвами та почуттями. А також про те, що потрібно бути сміливою, щоб не підлаштовуватися під те, якою її хочуть бачити.

Додо

Дивіться кліп DOROFEEVA — raznotsvetnaya:

У неділю, 20 лютого о 21:00 на 1+1, буде новий випуск "Голосу країни", де DOROFEEVA — зірковий тренер. Не пропустіть!

Новини по темі