Тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA виступила перед українськими військовими

Голос країни
Тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA взяла участь у концерті для військових в Україні
Instagram/nadyadorofeeva

Співачка DOROFEEVA виступила перед військовими ЗСУ.

Поділитися:

Тренерка "Голосу країни-12", співачка DOROFEEVA виступила перед українськими військовими. Про це вона повідомила в соцмережах. Надя написала:

"Виступ для військовослужбовців, що проходять службу в одній з військових частин Північного об‘єднання. З безмежною вдячністю, ваша DOROFEEVA🤍"

Дивіться, як це було:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренерка «Голосу країни» Оля Полякова у білосніжній сукні виступила перед українськими військовими

Тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA вже декілька днів перебуває в Україні. Вона взяла участь в одному з концертів, організованих для наших військових, щоб підняти їм бойовий і моральний дух. Адже кожен зараз перебуває на своєму фронті і робить свій внесок у нашу спільну боротьбу з російським ворогом.

Нагадаємо, нещодавно DOROFEEVA презентувала україномовну версію свого хіта — "різнокольорова". Також тренерка "Голосу країни" активно підтримує Україну в її боротьбі з російськими окупантами. Надя опікується українськими дітьми-біженцями в Європі, відвідує центри переселенців. Як і багато інших артистів нашої країни, DOROFEEVA виступає на благодійних концертах і заходах, організованих для збору коштів на підтримку України та українського народу у боротьбі з російською агресією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Голосу країни" Святослав Вакарчук виконав свій хіт "Обійми" разом із гуртом Coldplay

Дивіться, як DOROFEEVA розповіла "Сніданку з 1+1" про допомогу Україні та свою творчість під час війни:

Новини по темі