Учасники «Голосу країни-7» записали джингли для «Хіт ФМ»

Голос країни
Учасники «Голосу країни-7» заспівали джингли для «Хіт ФМ»
1plus1.ua

Голоси фіналістів популярного музичного шоу відтепер звучатимуть на радіо.

Поділитися:

Учасники «Голосу країни-7» своїм виступом спричинили справжній ажіотаж у центрі столиціУчасники сьомого сезону «Голосу країни», грандіозний фінал якого відбудеться цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1, записали джингли для популярної радіостанції «Хіт ФМ».

Читайте також: Учасники шоу «Голос країни» заспівають разом із Джамалою на її концерті.

Тепер музичні джингли радіостанції звучатимуть голосами Віри Кекелії із команди Сергія Бабкіна, Ольги Богатиренко із команди Джамали, Інгрет Костенко із команди Потапа та Галини Шкоди із команди Тіни Кароль.

Запис музичних роликів відбувся у студії «Хіт ФМ», де дівчат зустріли ведучі ранкового шоу «Хеппі ранок» Льоня Сенкевич, Микита Шевчук та Юлія Карпова.

Зауважимо, «Хіт ФМ» - інформаційний партнер сьомого сезону «Голосу країни». Переможець проекту, окрім звання «Голосу країни», пісні, кліпу та квартири у Києві, отримає тримісячну ротацію пісні на «Хіт ФМ».

Перший прямий ефір «Голосу країни-7» відбудеться вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі «1+1». Творча група «1+1 Продакшн», яка працює над виробництвом проекту, розповідає, що у цьому сезоні глядачі побачать абсолютно нову високотехнологічну сцену, оснащену більш ніж п'ятдесятьма екранами, що створюють 3D об’єм. У своїх номерах учасники розкриються з несподіваних сторін, наприклад, в номері одного з вокалістів глядачі побачать рояль, наповнений водою, інший - здивує неймовірними трюками на сцені.

Читайте також: Виступи учасників «Голосу країни-7» показали в форматі 360⁰ (відео).

Нагадаємо, цієї неділі на сцені «Голосу країни-7» виступлять Анна Кукса, Яна Бліндер, Наіле Ібраімова і Ольга Богатиренко з команди Джамали, Олександр Клименко, Katya Chilly, Анастасія Малашкевич і Галина Шкода з команди Тіни Кароль, Віра Кекелія, Роман Дуда, Марта Адамчук та Єгор Шаранков з команди Сергія Бабкіна, а також Роман Руссу, Інгрет Костенко, Ніні Цнобіладзе і Влад Бєлік з команди Потапа.

Новини по темі