Ексклюзивне включення "Сніданку з 1+1": у ранковому шоу показали перші кадри залаштунків "Голосу країни-13"

Голос країни
Ексклюзивне включення Сніданку з 1+1: перші кадри залаштунків Голосу країни-13

В Польщі стартували зйомки 13 сезону "Голосу країни": перші ексклюзивні кадри у "Сніданку з 1+1".

Поділитися:

Днями в Польщі стартували зйомки 13-го сезону музичного проєкту “Голос країни”. Вперше в історії український голос проходитиме не в Україні — "Голос України звучить у Європі". Тренерами 13-го "Голосу країни" стали Юлія Саніна, Іван Клименко, Артем Пивоваров і DOROFEEVA, які допомагатимуть учасникам на шляху до їхньої мрії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни" оголошує конкурс: сфотографуйте брендований потяг та отримайте унікальну листівку з підписами тренерів

Ексклюзивно у "Сніданку з 1+1" показали пряме включення з самої Варшави. Продюсер проєкту "Голос країни" Володимир Завадюк та тренер Іван Клименко розповіли, як проходять зйомки.

"Для мене велика честь стояти на сцені, не побоюсь цього слова, з такою крутою людиною для української музики, як Іван Клименко. Він новий тренер на "Голосі країни", і повірте, це дуже круто. Ми у Варшаві, і ця ніч для нас також минула не просто. Ми вважаємо, що попри все, що зараз відбувається, культура має бути, як ніколи, сильною, тому що ми воюємо, в тому числі і перш за все, за нашою національною ідентичністю. Саме тому ми тут, саме тому "Голос країни" звучить, тому що він завжди був про ДНК нації. І сьогодні у нас крайній знімальний день першого етапу. Ми насправді дуже вражені рівнем учасників і тренерською панеллю, а також підтримкою польської сторони. І я скажу, що цей проєкт відбувається, як і казав президент України, за підтримки європейських партнерів. Саме так ми знімаємо "Голос країни". Я можу сказати абсолютно сміливо, що тут немає жодних грошей з бюджету, все це за підтримки наших партнерів з Польщі, і ми дуже вдячні за те, що українці можуть звучати зараз", — розповів продюсер проєкту "Голос країни" Володимир Завадюк. 

Володимир Завадюк розповів, як створювалась сцена для зйомок "Голосу країни-13":

"Це великий павільйон у Варшаві, тут відбувається велика кількість проєктів, і це все створювалось разом у нашій колаборації з поляками. Вони надали нам всю матеріально-технічну базу, для того, щоб ми змогли виготовити наше шоу. Працювали, як завжди, наші неймовірні графіки каналу, наш маркетинг, дуже круті люди. Для нас дуже важливо було цими лініями, а тут не просто червоні лінії, а є ще прапор України і прапор Польщі, показати єдність і дружбу між Польщею і Україною. Тому що цей сезон ще й велика подяка Польщі за все, що вони роблять весь цей час для нашої країни".

Іван Клименко розповів, які голоси він вже почув, в чому їхні унікальність та які історії особисто вразили:

"Хочу відзначити, що цей сезон "Голосу країни" особливий, тому що в цьому сезоні учасники дуже сильні. В цьому сезоні є величезна кількість учасників з авторськими піснями, величезна кількість вуличних музикантів, є військові, є люди з різних куточків країни. Я чесно під великим перебуваю під враженням від цієї кількості талановитих українців. Я ще не набрав повністю свою команду, а тут відбувається справжня боротьба за кожного учасника. І деколи вона дуже цікава. Але хочу сказати, що цей сезон буде дуже сильний.

Конкуренція між тренерами є. Ми з DOROFEEVA дуже сильно боролися за одного учасника. В моєму житті такого ніколи не було. Але ця вся конкуренція відбувається на засадах єдності, взаємоповаги. Тобто, між нами, між тренерками, є якийсь дуже дружній "вайб" підтримки. Він зараз потрібен Україні,  і він є в Україні, він об'єднує всіх українців. Те ж саме зараз відбувається і між тренерами. Ми з повагою віддаємо один одному учасників, але буває таке, що ми включаємося в справжній бійся.

Минулого тижня знімальна група "Сніданку з 1+1" відвідала зйомки промо ролику "Голосу країни" на Центральному залізничному вокзалі. 

Катя Тейлор, експертка сучасного мистецтва, розказала, як з'явився брендований потяг "Голосу країни":

"Потяг до "Голосу країни" - це проєкт, який ми придумали разом з 1+1 і та Укрзалізницею. Автором цього проєкту є Олександр Грехов, він ілюстратор. Цей потяг курсує між Хелмом та Києвом. Таким чином, його побачать і українці і поляки. Він протягом трьох місяців буде їздити в Хелм, фактично кожного дня він буде перетинати кордон і повертатися до України. 

Малюнки на потягу є з одного боку, символами міграції. І це те, що ми маємо наразі в Україні, на жаль. І ми дуже вдячні за це полякам.  А з іншого боку, плашки співають, як власне співають і українці, і поляки. І власне це спів, в першу чергу, присвячений ідеї "Голосу країни".

Тренери "Голосу країни-13" налаштовані цього шукати українські таланти, багато працювати, але ніхто не налаштований на запеклу боротьбу. Співаки DOROFEEVA, Юлія Саніна, Артем Пивоваров та продюсер Іван Клименко обіцяють, що цей сезон буде дружнім і яскравим.

"Цей сезон буде не про нашу боротьбу між тренерами, хоча конкуренція присутня на проєкті, звичайно. Мені здається, що це буде настільки потужний емоційний проєкт, особливо цей сезон. Ми будемо там як діти радіти, тому що до нас приходять такі співаки. Чомусь мені так здається", - поділилась DOROFEEVA.

Продюсер Іван Клименко розповів, що він наступні три місяці хоче приділити виключно проєкту "Голос країни":

"Я вже всіх попередив, щоб наступні три місяці, намагались робити все без мене, тому що я хочу свою увагу направити на проєкт. Для мене важливо бути повністю в ньому".

Нагадаємо, Київ та Хелм з’єднає потяг Укрзалізниці, брендований “Голосом країни”. Проєкт брендингу потягу реалізував телеканал “1+1 Україна”, "Голос країни" у співпраці з АТ "Укрзалізниця" та Port of Culture. Вагон прикрашають малюнки перелітних птахів, що символізують українців, які були вимушені залишити свої домівки через повномасштабний напад росії на Україну. А музичні інструменти та звукові хвилі у жовто-блакитних кольорах символічно поєднують Україну із родиною європейських держав. Ілюстрацію до вагона створив відомий художник Олександр Грехов за сприяння Каті Тейлор - кураторки інституції культурного розвитку Port of Culture.

Для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Більше подробиць читайте на сайті 1+1.

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram
YouTube

Дивіться залаштунки зйомок "Голосу країни" у Варшаві:

Новини по темі