"Зараз нам як ніколи потрібно робити акцент на українську музику", — Олена Чукаленко про цілі та свій шлях до фіналу "Голосу країни-12"

Голос країни
Олена Чукаленко на "Голосі країни-12: історія шляху та життя після початку війни

Учасниця "Голосу країни-12" розповіла про свій шлях на велику сцену та як змінилася після початку повномасштабної війни.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбулася прем’єра другого епізоду "Нокаутів" наймасштабнішого музичного проєкту "Голос країни-12", трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України. За ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів повернувся, щоб нагадати про талант української нації та піснею підтримати моральний дух глядачів, а також допомогти українським захисникам. 

Нагадаємо, стартувало Народне голосування на "Голосі країни-12", завдяки якому можна повернути улюбленого учасника до суперфіналу проєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи другого епізоду "Нокаутів" (відео)

Киянка Олена Чукаленко все життя мріяла стати артисткою та навіть певний час співала на бек-вокалі. Сьогодні ж вона прагне бути самостійною співачкою, тому прийшла на проєкт "Голос країни-12", де підкорила тренерів своїми вокальними здібностями та після успішного виступу в "Нокаутах" пройшла у фінал в команді Олі Полякової. Звісно, після 24 лютого життя дівчини, як і багатьох українців, змінилося. Тепер вона активно волонтерить, збирає гроші та гуманітарну допомогу, але при цьому не полишає мрії про велику сцену.

Ексклюзивно для сайту 1+1 Олена Чукаленко зізналася, як змінились її цілі та мотивація після 24 лютого:

"Моя ціль завжди була, а зараз тим паче — це робити все на благо людям та приносити їм радість через спів або будь-яку іншу справу. Мені здається, що моя мотивація зросла вище неба. Я прагну працювати ще більше, писати та робити все для того, щоб підтримати нашу країну". 

Також учасниця розповіла, яким бачить майбутнє української музики в сьогоднішні реаліях.

"Наш музичний простір повинен стати виключно українським, може, упереміш з зарубіжними співами. Зараз нам як ніколи потрібно робити акцент на нашу музику, тому що весь світ повинен почути ще більше наших українських голосів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мотивація стала ще більшою", — дівчина з багатодітної родини Анна Кіндзерська про незмінні цілі та свій шлях до фіналу "Голосу країни"

Наостанок Олена поділилася щемливим побажанням:

"Я хочу побажати всім нам, всім українцям скорішої перемоги та відчуття абсолютного щастя, коли всі твої близькі та рідні поряд з тобою. Тримаємося, любі!"

Олена Чукаленко "Голос країни-12"

Не пропустіть фінал "Голосу країни-12" 20 листопада о 19:00!

Новини по темі