"Жодне слово не варте сліз": новий надихаючий трек від фіналіста "Голосу країни" KHAYAT

Голос країни
Фіналіста "Голосу країни-9" KHAYAT презентував нову пісню "Коло"

Український виконавець KHAYAT презентує хвилю мотивації під назвою "Коло".

Поділитися:

Від початку широкомасштабної війни фіналіст "Голосу країни-9" KHAYAT плідно працює на творчому фронті, виступаючи по всій країні з благодійними концертами, допомогаючи збирати кошти для ЗСУ. За словами артиста, він не надихається війною, а наразі своєю творчістю виконує більш просвітницьку місію, саме тому у його останніх піснях немає конкретних слів про війну, смерть і тд.

«Я пишу про те, що існує поза війною і актуальне завжди, спостерігаючи за людьми, спілкуючись з ними та думаючи про них. Впродовж всього життя ми зустрічаємо тих, хто намагається тягнути нас на дно з різних причин. І дуже часто ми не чуємо вчасно тих слів підтримки, які могли б витягти нас із безодні  сумнівів, образ та змарнованих шансів. Саме через це ми іноді ходимо колами, робимо одні і ті ж помилки, задаємося одними і тими ж питаннями, так і не отримуючи відповідей.

"Коло" – це постулат нашої буденності і він створений мотивувати людей на зміни, змушувати вірити у себе, навіть тоді, коли ніхто не вірить. Це саме ті слова, які колись допомогли мені і я хочу аби кожен українець, почувши цей трек, розбудив  внутрішній ресурс "переможця" та почав втілювати свої мрії у життя, не зважаючи на чужі слова, сумніви та життєві негаразди. Бо життя має тривати і ніхто не напише його щасливих сторінок за нас», – говорить KHAYAT.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Бабуся отримала почесне звання «Спілберг» у нашій родині»: у «Сніданку з 1+1» KHAYAT розповів, як в умовах війни зняв відеокліп, оператором якого стала його бабуся

На думку артиста, найбільша сила у світі – це людська віра. Якщо її немає, то ніхто не допоможе змінам відбутись. Тому своїми піснями він продовжуватиме формувати українську духовність та підтримувати людей у їх прагненні мріяти та жити далі, навіть під гулом сирен та ракетними ударами.

"Нам усім варто усвідомити одну річ: наше життя – це відрізок, а не нескінчене коло. Якщо у вас немає початкової та кінцевої точки, то вас просто не існує."

Новини по темі