Де дивитися токшоу "Говорить вся країна" з Олексієм Сухановим

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
Де дивитися токшоу "Говорить вся країна" з Олексієм Сухановим

Ти не один! З тобою "Говорить вся країна"!

Поділитися:

Стартувала прем'єра токшоу "Говорить вся країна", в якому за допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявлятимуться нові факти кейсів, які сколихнули всю країну. Дивитися програму можна щодня о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна або на ютюбі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам ще треба навчитися відповідальності і поважати одне одного", — Олексій Суханов про українців та проєкт "Говорить вся країна"

У першому випуску "Говорить вся країна" ведучий Олексій Суханов разом з групою експертів намагався розібратися з історією далекобійника Тадея. Чоловік обірвав свій рейс після дзвінків сусідів і родичів. Повернувшись додому, Тадей побачив, що загадковим гостем дружини виявився його молодший брат Сергій. За два місяці Тадей прогнав брата, а разом із ним пішла і дружина. Згодом діти подружжя опинилися в притулку. Сама дружина категорично заперечує зраду і називає невільника лише другом. У програмі розібралися, чия насправді молодша донька — чоловіка чи молодшого брата. Чи поставив крапку в цій історії тест ДНК, дивіться у випуску.

У другому епізоді "Говорить вся країна", який пройде вже сьогодні, 28 лютого, о 19:30 на 1+1 Україна, глядачі побачать резонансну історію під назвою "Інтим у прямому ефірі — найскандальніша вечірка року", яка сколихнула усю країну. Декілька молодиків з Івано-Франківська під виглядом настільних ігор та невинних розваг запрошували неповнолітніх дівчат на вечірки та, як заявляють експерти та дописувачі у сосоціальних мережах, у прямому ефірі розбещували та принижували їх, коли ті були у непритомному стані. Після відео, яке хлопці опублікували у своєму телеграм-каналі, на ситуацію відреагували зірки шоу-бізнесу, а також Президент України Володимир Зеленський. До студії проєкту завітають дівчата, які були присутні на цій вечірці, та поділяться власними історіями.

Нагадаємо, телеканал 1+1 Україна проводить збір історій для токшоу "Говорить вся країна", ведучим якого став відомий тележурналіст Олексій Суханов. Відтепер кожен телеглядач може поділитися власною резонансною історією і стати частиною нового проєкту на 1+1 Україна. Щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами. Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу "Говорить вся країна" — віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу. Посилання на збір історій. 

Не пропустіть нові випуски "Говорить вся країна" на телеканалі 1+1 Україна щодня о 19:30!

Новини по темі