"Нам ще треба навчитися відповідальності і поважати одне одного", — Олексій Суханов про українців та проєкт "Говорить вся країна".

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
Олексій Суханов в новому інтерв'ю: про українців та проєкт "Говорить вся країна"

Ведучий Олексій Суханов розповів, як заспокоюється в умовах війни, та чим важливий проєкт "Говорить вся країна".

Поділитися:

Сьогодні, 27 лютого, о 19:00 на каналі 1+1 Україна вийде перший випуск нового ток-шоу "Говорить вся країна". В інтерв'ю KP.UA ведучий проєкту Олексій Суханов поділився подробицями проєкту, а також розповів, як йому вдається тримати стрій в умовах війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я щиро дякую вам за вашу увагу, час і щире ставлення до програми “Говорить вся країна2: Олексій Суханов надіслав особисті відеозвернення прихильникам ток-шоу

Про важливість проєкту "Говорить вся країна"

Вже сьогодні глядачі телеканалу 1+1 Україна побачать прем'єру грандіозного проєкту "Говориться вся країна". У форматі журналістського розслідування автори проєкту розкриватимуть деталі подій, які викликали суспільний резонанс. За допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявлятимуться нові факти кейсів, які сколихнули всю країну. Кожний випуск будуватиметься довкола однієї історії із життя героя проєкту.

"Я ніколи не погоджуюся з тими, хто вкрай зневажливо ставиться до соціальних ток-шоу. По-перше, мені здається, це один із найскладніших жанрів на телебаченні. По-друге, це неймовірна можливість побачити будь-яку історію, пірнути в неї, аби себе якось захистити. Віднайти справедливість — ось найголовніше призначення «Говорить вся країна»", — вважає Олексій Суханов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Громадянин України має знати державну мову. Ти ж не можеш жити у квартирі й не знати своєї адреси", — Олексій Суханов у новому інтерв'ю

Про український народ

"Українці – це неймовірний народ. У нього є повага до себе, до незалежності, свободи — вона закладена на підкірці головного мозку. Але нам ще треба навчитися відповідальності і поважати одне одного: пропускати пішохода на дорозі, ставитися відповідно до думки іншої людини попри те, що ти її можеш не поділяти, бо кожна людина має право на свою думку". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пігулка радощів", — ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов назвав свою улюблену книгу

Як заспокоюється в умовах війни

"Ми зараз маємо бути зібраними і зосередженими. Я не знаю, як це буде тригерити вже після перемоги, потім з цим будемо розбиратися, але я впевнений тільки в одному – нам не можна розслаблятися, мені не можна розслаблятися. Я маю бути зосередженим, робити все, аби бути корисним. Від кожного з нас багато чого залежить. Саме тому, коли я не відчуваю сил і взагалі здається, що все не так, кажу собі: «Я зараз за спинами тих, хто на передовій, вони пішли і вони там, а я маю бути тут якомога більш корисним. То підняв свою дупу і пішов служити! Інакше нащо ти тут взагалі потрібен, Суханов». Зараз треба зібратися і згуртуватися. Можливо, це буде тільки погіршувати наш майбутній стан, я не знаю, тут треба з фахівцями розбиратися, але знаю для себе тільки одне – треба слухати свій організм. І він мені підказує – зберись! Ось я і збираюся". 

Нагадаємо, триває збір історій для ток-шоу "Говорить вся країна". Поділитися проблемою можна за посиланням.

Не пропустість прем'єру ток-шоу "Говорить вся країна" на телеканалі 1+1 Україна сьогодні, 27 лютого, о 19:30.

Новини по темі