Крапка в історії: у токшоу “Говорить вся країна” на телеканалі "1+1 Україна" розкриють подробиці зґвалтування 2-річної давнини

Говорить вся країна
Скоро
У токшоу Говорить вся країна на телеканалі 1+1 Україна розкриють подобиці зґвалтування 2-річної давнини

Новий епізод суспільно-важливого токшоу “Говорить вся країна” розкрив подобиці зґвалтування 2-річної давнини.

Поділитися:

Вчора о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” показали новий епізод суспільно-важливого токшоу “Говорить вся країна”, яке має на меті розібратися в резонансних справах та перетворити проблеми на план дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексклюзивно у токшоу “Говорить вся країна” розкриють подробиці гучного вбивства в Ізмаїлі

У студії токшоу експерти розбирали резонансну справу про зґвалтування дворічної давнини. За версією обвинуваченого у справі Вадима, ввечері він ліг спати з дружиною, а вже зранку поліція звинуватила його у зґвалтуванні. Заяву до правоохоронних органів написала 17-річна Анна, знайома Вадима, яка запевняє, що той вчинив над нею сексуальне насилля.  

суханов

До студії проєкту звернулася дружина обвинуваченого Аліна, яка хоче розібратися у справі і не вірить у причетність до злочину свого чоловіка, який вже два роки відбуває покарання. Вона переконана, що чоловік та батько її сина не міг так вчинити. Жінка запевняє, що тієї ночі, коли сталося ймовірне зґвалтування, Вадим майже весь час був з нею, а відлучався лише на 20 хвилин. За словами Аліни, цього часу було б недостатньо для скоєння злочину, адже Анна, яка заявила про зґвалтування, живе на іншому кінці міста.

Анна, ймовірна постраждала від зґвалтування, також прийшла до студії, аби нарешті поставити крапку в історії, яка затягнулася на два роки. Дівчина переконує: не дивлячись на те, що дійсно проводила час з Вадимом, жодного потягу від чоловіка в свій бік не відчувала, тому мотивації цього злочину не розуміє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Ми намагалися зробити флюорографічний знімок кожної проблеми, аби розгледіти її з усіх сторін”: Олексій Суханов ексклюзивно розповів про прем’єру токшоу “Говорить вся країна”

“В той день ми зустрічалися компанією та їздили на річку. Все було добре. До того ж, я і раніше нормально спілкувалася з Вадимом. Жодних проблем у нас не виникало. Він часто був у нас вдома, бо тісно спілкувався з колишнім хлопцем”, - говорить дівчина.

Експерт проєкту “Говорить вся країна” адвокат Роман Петронюк припустив, що у чоловіка, який має жінку і двох дітей, немає спільних інтересів з неповнолітніми дівчатами.

«Ми почули, що Вадим, у якого доросла жінка та двоє дітей, проводив час з неповнолітніми дівчатами. Теоретично у них не може бути спільних інтересів. Але аналізуючи його психологічний портрет, напевно певний потяг є», - каже експерт.

До студії також завітав й теперішній чоловік Анни Максим. Він упевнений, що Вадим винен у зґвалтуванні, адже як виявилося, той вже відбував покарання через схожу ситуацію.

Враховуючи усі зібрані факти експертам токшоу “Говорить вся країна” та завдяки поліграфу вдалося з'ясувати, що Вадим дійсно вчинив зґвалтування. Як виявилося, до цього його підштовхнув колишній хлопець дівчини Дмитро. Двоє друзів побились об заклад, що Вадиму вдасться звабити Анну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де та коли дивитися новий сезон “Говорить вся країна”

Нагадаємо, в кожному епізоді історії коментують експерти - психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми. Головна місія проєкту - розібратися в резонансних справах та перетворити проблеми на план дій.

Дивіться токшоу “Говорить вся країна” на “1+1 Україна” з понеділка по четвер о 19:30.

Кожен телеглядач може поділитися власною історією і стати частиною нового сезону ток-шоу на “1+1 Україна”. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38 детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами. Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Новини по темі