“Недитячі ігри банди вовченят”: ексклюзивно в студії проєкту «Говорить вся країна» розповіли подробиці резонансу на Кіровоградщині

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
Ексклюзивно в студії проєкту Говорить вся країна розповіли подробиці резонансу на Кіровоградщині - відео 1+1

До студії проєкту “Говорить вся країна” звернулися жителі селища на Кіровоградщині.

Поділитися:

Вчора о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбувся показ нового епізоду головного токшоу “Говорить вся країна”, в якому за допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявляються нові факти кейсів, що сколихнули всю країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суханов закликав підтримувати самотніх тварин у притулках

Телеглядачі побачили 2-серійну історію під назвою “Недитячі ігри банди вовченят”. До студії проєкту “Говорить вся країна” звернулися жителі селища на Кіровоградщині, які вже 2 роки потерпають від агресивної банди із 6 підлітків, які крадуть гроші, б'ють мешканців селища та спалюють все на своєму шляху.

Одна з мешканок селища на ім’я Діана каже, що має двох дітей, але не випускає їх гуляти через страх за їхнє життя.

“В мене двоє дітей, старшому сину вже 15 років. Я хвилююся за їхнє життя, тому донька та син завжди сидять вдома. Ми вже зверталися до правоохоронців, соціальної служби, навіть подали до суду, але немає жодного результату від наших скарг. В тій банді 6 дітей від 6 до 15 років, всі вони з однієї родини. Вони знущаються над нами вже 2 роки, відтоді, як переїхали до селища. Ми спілкувалися з їхньою мамою неодноразово, але вона не займається вихованням дітей. Коли вони переїхали до нас, то все село їм допомагало. Ми давали продукти харчування, одяг, навіть дали ліжко, яке вони здали на металобрухт. Вони пограбували погреби усіх сусідів, крадуть навіть овочі на городі. Ми намагалися достукатися до самих дітей, але вони ведуть себе неадекватно. Останньою краплею стало те, що ми побачили відео жорстокого побиття 15-річного хлопця”, - каже Діана.

Говорить вся країна

До студії проєкту приїхала матір побитого хлопця. Вона каже, що дізналася про знущання над своєю дитиною від правоохоронців, але наразі справу закрито.

Всередині березня мій 16-річний син Едік пішов на подвір’я моєї мами, яка померла місяць тому, аби доглянути за господарством. Я на той момент була вдома. Коли він повернувся, то сказав, що в нього був конфлікт з хлопцями, але деталей не розповів. Через 2 тижні до мене приїхала поліція і показала це шокуюче відео, я не змогла подивитися його до кінця. Наразі справу закрили через те, що судмедексперт не виявив на тілі пошкоджень”, - каже Наталія.

Мати дітей не вважає, що вони займаються чимось протиправним, і каже, що жителі селища просто їм заздрять та чіпляються.

“Селище просто заздрить мені, адже мій чоловік знаходиться на заробітках і надсилає мені гроші. Мої сусіди сказали по всій вулиці, що я занадто “крута”, але у мене з 16 років немає матері, я також заробляю гроші для того, щоб утримувати родину. Мої діти завжди знаходяться вдома, а жителі селища просто до них чіпляются. Одного разу вони зустріли мою молодшу доньку в магазині та почали розповідати такі речі про мене, що дитині знати не потрібно”,  - каже Анна, матір дітей, яких прозвали “бандою вовченят”. 

Говорить вся країна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи повернуть дитину матері: ексклюзивно в студії проєкту «Говорить вся країна» розповіли нові подробиці скандалу з найстаршою мамою країни

Психологами проєкту було проведено тест на агресивність дітей задля того, щоб зрозуміти, чи правда діти схильні до насильства.

“Діти пройшли тест на агресію, можна сказати, що 4 молодших дітей рівень агресії досить високий для їхнього віку, але він носить досі захисний характер. Старша донька має межову планку агресивності. Можно сказати, що її агресія активна, наступальна і часом безпідставна. Якщо говорити про старшого сина, то його агресія майже зашкалює. Діти вважають, що їхню родину потрібно захищати, адже оточуючі знадато злі до них, саме тому вони повинні захищатися. Дітям загрожує приклад, який їм показують старший брат, особливо їх лякають сварки матері з братом”, - каже експертка проєкту.

До програми на включені також доєдналася експертка соціальної служби, яка слідкувала за перебігом програми та каже, що візьме до уваги все, що з’ясувалося під час зйомки.

“Робота з сім’єю звісно проведена буде. Ми підключимо психолога, наш супровід звісно нікуди не дінеться”, - каже працівниця соц.служб.

Повні епізоди можна подивитися на сайті 1+1:

Частина 1. 

Частина 2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У токшоу “Говорить вся країна” на “1+1 Україна” розповіли резонансну історію загибелі 12-річної дівчинки

Дивіться токшоу “Говорить вся країна” на “1+1 Україна” з понеділка по четвер о 19:30.

Нагадаємо, в кожному епізоді історії коментують експерти - психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми. Головна місія проєкту - встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Нещодавно телеканал 1+1 Україна оголосив збір історій для ток-шоу “Говорить вся країна”, ведучим якого став відомий тележурналіст Олексій Суханов. Відтепер кожен телеглядач може поділитися власною резонансною історією і стати частиною нового проєкту на 1+1 Україна. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, , або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38 детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами.  Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Посилання на збір історій.

Для того аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі