Стрілянина у Дніпрі за участі патрульних: у “Говорить вся країна” вперше зустрілися колишня дружина загиблого та адвокат поліцейських (ексклюзив)

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
Стрілянина у Дніпрі за участі патрульних: розбиралися в Говорить вся країна

У “Говорить вся країна” розібралися у справі резонансної стрілянини у Дніпрі за участі патрульних.

Поділитися:

На телеканалі “1+1 Україна” стартував показ нового сезону суспільно-важливого ток-шоу “Говорить вся країна”, що виходить з понеділка по четвер о 19:30, з ведучим Олексієм Сухановим.Проєкт має на меті розібратися в резонансних справах, встановити справедливість та навчити українців відстоювати свої права. Новий сезон показує на прикладі реальних історії, як перетворити проблеми на план дій та шукати вихід із будь-якої складної ситуації. 

Один з нових випусків розповість про резонансну справу, за якою поліцейський застрелив водія іномарки на очах у його дітей. Відео зі стріляниною швидко поширилося в мережі та розділило суспільство: хтось категорично засуджує свавілля правоохоронця, а хтось — називає загиблого “мажором”, який сам винен у ситуації. Гостею випуску стала колишня дружина вбитого Джумбері Наталія Сілогава, чиї діти стали свідками трагедії. У студії вона зустрілася з адвокатом патрульних, які відкрили стрілянину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суханов розповів, яка історія програми "Говорить вся країна" йому запам'яталася найбільше

Так Наталія пояснює свою мету участі у “Говорить вся країна”:

“Я прийшла з метою, щоб це все не “заглохло”. У нас часто такі справи тихенько затихають, а мені важливо, щоб винні понесли покарання. Мої діти дуже постраждали в цій події морально, а могли й фізично. Хочу, щоб винні понесли покарання. Вірю, що “Говорить вся країна” допоможе у цьому. Після проєкту планую добиватися справедливості та забезпечити добробут моїх дітей, які стали жертвами цієї ситуації”.

Одразу після зйомок епізоду редакція сайту 1+1 поспілкувалася з експертом проєкту Русланом Сушко, адвокатом та екс-старшим слідчим в особливо важливих справах головного слідчого управління МВС України. Про необхідність розголосу цієї ситуації експерт каже так:

“Це категорія так званих резонансних справ. Соціум або громада завжди має певний конфлікт з державними органами — це нормально і є в будь-якій країні. Суспільство потребує з одного боку справедливого рішення, а з іншого — воно в нього не вірить, адже не довіряє державним органам. Підходом “чим більше застрелимо, тим більше будуть підкорятися закону” нічого не вирішити, наша країна та весь світ вже не раз це проходили.”

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У студії токшоу “Говорить вся країна” експерти розібралися, чому німецькі соціальні служби вилучають з сімей українських дітей

Адвокат Руслан Сушко впевнений, що проєкт “Говорить вся країна” є актуальним та важливим для українського суспільства:

“Висвітлення проблеми та викидання її на обговорення в соціум ускладнює зловживання можновладців та створює певний контроль як від суспільства, так і державних органів. Система стає прозорішою. Були випадки, коли після розголосу підключалися певні фахівці, і відновлювалася справедливість. Це змінювало життя людей. Позитивні результати від таких передач безумовно є. Як говорить вся країна, то будуть наслідки”.

Не пропустіть деталі резонансної справи зовсім скоро у новому випуску суспільно-важливого токшоу “Говорить вся країна” з понеділка по четвер о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Кожен телеглядач може поділитися власною історією і стати частиною нового сезону ток-шоу на “1+1 Україна”. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38 детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами. Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Посилання на збір історій. 

Більше подробиць читайте на сайті.

Повні випуски "Говорить вся країна" можна подивитися на сайті 1+1 за посиланням.

 

Новини по темі