Телеканал "1+1 Україна" продовжує збір історій для токшоу "Говорить вся країна"

Говорить вся країна
19:30
Пн-Пт
Говорить вся країна: телеканал 1+1 Україна продовжує збір історій — 1+1

Триває збір історій для проєкту "Говорить вся країна" на "1+1 Україна".

Поділитися:

Вже 28 серпня о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться прем’єра нового сезону суспільно-важливого ток-шоу “Говорить вся країна”, яке має на меті розібратися в резонансних справах, встановити справедливість та навчити українців відстоювати свої права. Новий сезон проєкту покаже на прикладі реальних історії, як перетворити проблеми на план дій та шукати вихід із будь-якої складної ситуації. Вже незабаром телеглядачі побачать невигадані історії, в яких героям довелося зіткнутися з несправедливістю, ударами долі, криміналом та іншими випробовуваннями, коли доводиться захищати власні права. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від історій до реальних змін: як "Говорить вся країна" допомагає трансформувати життя українців

Телеканал "1+1 Україна" продовжує збір історій для ток-шоу “Говорить вся країна”. Кожен телеглядач може поділитися власною історією і стати частиною нового сезону ток-шоу на “1+1 Україна”. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38 детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами. Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - допомогти віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

► Посилання на збір історій.

► Телефон гарячої лінії +38 (044) 490 70 38.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Багато хто змінюється, дивлячись ці історії", — експерт "Говорить вся країна", лікар-нейрохірург та онколог Антон Шкіряк (ексклюзив)

Більше подробиць читайте на сайті.

Дивіться токшоу "Говорить вся країна" вже з 28 серпня о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Новини по темі