Встановити справедливість та відстояти свої законні права: на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться прем’єра нового сезону ток-шоу “Говорить вся країна”

Говорить вся країна
Скоро
На телеканал 1+1 Україна відбудеться прем’єра нового сезону ток-шоу Говорить вся країна

Новий сезон “Говорить вся країна” покаже на прикладі реальних історії, як перетворити проблеми на план дій та шукати вихід із будь-якої складної ситуації.

Поділитися:

Вже 28 серпня о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться прем’єра нового сезону суспільно-важливого ток-шоу “Говорить вся країна”, яке має на меті розібратися в резонансних справах, встановити справедливість та навчити українців відстоювати свої права. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про головне завдання для українців зараз та боягузтво світу: Ада Роговцева дала велике інтервʼю Олексію Суханову

Новий сезон проєкту покаже на прикладі реальних історії, як перетворити проблеми на план дій та шукати вихід із будь-якої складної ситуації.

Вже незабаром телеглядачі побачать невигадані історії, в яких героям довелося зіткнутися з несправедливістю, ударами долі, криміналом та іншими випробовуваннями, коли доводиться захищати власні права. 

“В новому сезоні є історії, які виходять на міжнародний рівень. До прикладу, в одній з програм ми будемо розбиратися, чому німецькі соц.служби вилучили дітей в мами-українки. Що цікаво, така історія відбулася не в однієї мами, і це схоже на якусь змову чи навіть схему. В такого роду програмах ми робимо велику ставку на просвітницьку функцію. Нам важливо розповідаючи історію, не просто шокувати глядача фактами, а й роз’яснити і навіть навчити, як не потрапити в халепу. Якщо після перегляду «Говорить вся країна» хоча б одна людина зможе вирішити свої проблеми або не потрапить в біду - це вже успіх”, - каже продюсер проєкту Євгенія Федічкіна

Ведучий ток-шоу Олексій Суханов каже, що дуже радіє тому, що проєкт повертається на екрани з важивлю місією - навчити телеглядачів відстоювати свої права. 

“Дуже радію, що скоро “Говорить вся країна” знову буде в ефірі, адже це той проєкт, який покликаний підтримувати українців у такі непрості часи. В новому сезоні телеглядачі побачать дуже багато історій як дуже радісних, в яких об’єднуються родини, знаходяться давно втрачені зв’язки, так і соціально-корисних, які можуть навчити телеглядачів не потрапляти у скрутне становище та відстоювати свої права. Наша редакторська група за усі роки роботи не бачила стільки історій та благань про допомогу, як за останні кілька місяців. Ніхто з експертів не може пояснити, чому майже кожна історія - резонанс. Але ми маємо робити такі програми. Звісно, дотримуючись усіх норм і закону, і моралі. Бо для нас найважливіше - це психологічний стан героїв”, - говорить Олексій Суханов. 

Дивіться прем'єру ток-шоу “Говорить вся країна” 28 серпня о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексклюзивно у токшоу “Говорить вся країна” розкриють подробиці резонансної ДТП за участю судді Макарівського суду, який збив нацгвардійця

Нагадаємо, кожен телеглядач може поділитися власною історією і стати частиною нового сезону ток-шоу на “1+1 Україна”. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38 детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами. Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.
 
Посилання на збір історій.

Більше подробиць читайте на сайті.

Говорить вся країна

Новини по темі