Ексклюзивно у токшоу “Говорить вся країна” розкриють подробиці резонансної ДТП за участю судді Макарівського суду, який збив нацгвардійця

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
 У токшоу Говорить вся країна розкриють подробиці резонансної ДТП за участю судді Макарівського суду, який збив нацгвардійця (відео) - 1+1

До студії завітає вдова загиблого та адвокати звинувачуваного.

Поділитися:

У четвер, 15 червня, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться показ нового епізоду головного токшоу “Говорить вся країна”, в якому за допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявляються нові факти кейсів, що сколихнули всю країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Недитячі ігри банди вовченят”: ексклюзивно в студії проєкту «Говорить вся країна» розповіли подробиці резонансу на Кіровоградщині

Суханов

Телеглядачі побачать резонансну історію під назвою “Ексклюзив “Говорить вся країна”: свідки проти судді, який сбив нацгвардійця”, яка шокувала всю країну. Суддя Макарівського суду Олексій Тандир збив нацгвардійця Вадима Бондаренка на дорозі біля блокпосту, де він ніс службу. За словами свідків, коли суддя вийшов з машини після зіткнення, то ледве тримався на ногах. Суддя заперечує стан алкогольного сп’яніння та те, що напівпорожня пляшка алкоголю, яку бачили очевидці автівці, належить йому. Що на це скажуть адвокати Тандира - дивіться у випуску.

До студії завітає вдова Вадима Бондаренка, яка розповість подробиці тієї фатальної ночі.

«Коли це сталося, я перебувала у Фінляндії. Зранку мене разбудила мама і сказала, що Вадима збила машина. Що саме сталось, я не знала. Я одразу схопилася за телефон, зателефонувала свекру. Він мені відповів, що Вадима більше немає. Я кажу: як його немає, а де він? На що свекр відповів: Аню, його більше немає. Я не вірю, що без розголосу зможу чогось добитися у цій справі. Наші троє дітей залишилися без батька. У Вадима були дуже сильні забої через автотрощу. Вибиті ноги, травма голови. Патологоанатом у заключенні написав, що в нього був перелом основи черепа», - каже Анна, вдова Вадима.

На суді Тандир заявив, що рухався зі швидкістю не більше 20 кілометрів на годину, але травми загиблого можуть свідчити про зовсім іншу картину того, що відбулося насправді. До студії також завітають адвокати судді, яких у нього аж двоє, аби розказати свою версію того, що трапилося на дорозі.

“Ми перш за все люди і щиро співчуваємо Ані, яка втратила чоловіка. Але ми адвокати і говоримо тільки про факти, які можемо довести. І ми дуже не хотіли би, щоб ці факти перекручували за рахунок телеграм-каналів та іншого”, - каже адвокат Тандира.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суханов закликав підтримувати самотніх тварин у притулках

В студії експерти проєкту спробують з’ясувати, по якій траєкторії рухався автомобіль судді та за яких умов він зможе уникнути покарання, адже і досі відомо безліч випадків, коли справи суддів, які збивали пішоходів, закривали без вироку.

Які ексклюзивні подробиці вдалося дізнатися команді проєкту “Говорить вся країна”, чому адвокати Тандира заявляють, що Державне бюро розслідувань перешкоджало здачі аналізів на алкогольне сп’яніння Олексія Тандира? Як ці звинувачення прокоментує керівниця ДБР, дивіться вже в четвер о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Дивіться ексклюзивне журналістське розслідування у  токшоу “Говорить вся країна” на “1+1 Україна” в четвер о 19:30.

Нагадаємо, в кожному епізоді історії коментують експерти - психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми. Головна місія проєкту - встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи повернуть дитину матері: ексклюзивно в студії проєкту «Говорить вся країна» розповіли нові подробиці скандалу з найстаршою мамою країни

Нещодавно телеканал “1+1 Україна” оголосив збір історій для ток-шоу “Говорить вся країна”, ведучим якого став відомий тележурналіст Олексій Суханов. Відтепер кожен телеглядач може поділитися власною резонансною історією і стати частиною нового проєкту на “1+1 Україна”. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, , або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38 детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами.  Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Посилання на збір історій.

Для того аби “1+1 Українабув у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі