Сучасна адаптація п’єси Івана Карпенко-Карого: де та коли дивитися комедію Хазяїн з Богданом Бенюком та Ольгою Сумською

Хазяїн

На 1+1 Україна покажуть 4-серійну комедію Хазяїн про взаємостосунки батьків і дітей — коли дивитися

Поділитися:

Цієї суботи, 14 вересня, о 19:00 на 1+1 Україна покажуть 4-серійну комедію Хазяїн, де головні ролі зіграли Богдан Бенюк та Ольга Сумська. Це сучасна адаптація п’єси Івана Карпенко-Карого, яка занурює глядачів у взаємостосуннки батьків і дітей та піднімає питання, чи все в житті вирішують гроші. 

За сюжетом, після повернення додому з навчання у Гарварді Соня намагається зрозуміти методи роботи відомого і впливового батька Терентія Пузиря і відкриває для себе багато неприємного. Вихована в любові та повазі до батьків, вона не відразу наважується піти проти інтересів свого тата. Дівчина вступає у відверте протистояння з батьком та намагається вибороти справедливість.

Конфлікт з Терентієм поглиблюється ще й через те, що Соня не приймає нав’язаного нареченого, якого для неї вибрали без її згоди. Натомість Пузир — сучасний доларовий мультимільйонер, власник аграрного холдингу, вважає себе «хазяїном» краю і людських доль. Він маніпулює та залякує людей, бо прагне зберегти свій вплив і примножити статки, і вперто продовжує зберігати вірність своїм старим підходам, попри те, що світ навколо змінюється.

Дивіться адаптацію п’єси Івана Карпенко-Карого у 4-серійній комедії Хазяїн вже цієї суботи, 14 вересня, о 19:00 на 1+1 Україна.

Хазяїн

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сувора мама-поліціянтка, військовослужбовиця та навіть байкерка: цікаві факти про новий сезон реаліті Міняю жінку

Новини по темі