Марк Дробот та Ольга Гришина одружилися

Катерина

Відомі актори Марк Дробот та Ольга Гришина стали подружжям.

Поділитися:

Мелодрама «Катерина»: 5 фактів про новий серіалУже завтра о 20:15 на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра 4-серійної мелодрами «Катерина», адаптації однойменної поеми Тараса Шевченка до наших реалій.

У головних ролях серіалу Марк Дробот та Ольгу Гришина, тандем яких глядачі полюбили за популярним серіалом «Центральна лікарня» та мелодрамі «Біженка» на «1+1». У «Катерині» актори зіграли чоловіка та дружину. 

Марк Дробот перевтілився в егоїстичного, самозакоханого актора Олексія Красильникова, який грає не лише в жіночих серіалах, але й людськими почуттями. За сюжетом його герой приїжджає на зйомки чергового проекту до села Шуляки. Там він випадково зустрічає селянку Катерину і закохує її в себе, обіцяє, що допоможе стати актрисою.

 У житті я – повна протилежністю свого персонажу тому робота у цьому серіалі – безцінний досвід. – зазначив Марк Дробот.

Катерина вірить у щирість почуттів, і навіть не здогадується, що вдома у столиці на нього чекає дружина, роль якої виконала Ольга Гришина. Її героїня заради коханого чоловіка готова піти на все, навіть закрити очі на зраду.

Мелодрама «Катерина» - чудова можливість донести до глядача світові шедеври. Якщо їх адаптувати до наших реалій, на мій погляд, сприймати твори буде легше і цікавіше. - переконує Марк Дробот

Зазначимо, що роль Катерини зіграла Валерія Ходос, яку глядачі «1+1» полюбили за мелодрамою «Все одно ти будеш мій».

Які випробовування належить пройти головній героїні та чи буде фінал таким самим, як у творі легендарного Кобзаря, дивіться 26 листопада о 20:15 на телеканалі «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найцікавіші факти про мелодраму «Катерина».

Нагадаємо, виробництвом картини займався «Sister's Production» на замовлення телеканалу «1+1». Режисером 4-серійної мелодрами виступив Олександр Тименко. Продюсери серіалу - Олександр Ткаченко, Олена Васільєва, Вікторія Забулонська і Марина Городецька. Автор ідеї і сценарист - Андрій Кокотюха. За його словами, в серіалі поняття «москаль» з класичної поеми буде переосмислено.

Новини по темі