Де та коли дивитися мелодраму "Катерина"

Катерина
Українські серіали: де та коли дивитися мелодраму "Катерина"

Переосмислення відомої поеми Тараса Шевченка: не пропустіть мелодраму "Катерина" на "1+1 Україна".

Поділитися:

25 травня на "1+1 Україна" телеглядачі можуть подивитися мелодраму "Катерина" — 4-серійне переосмислення відомої однойменної поеми Тараса Шевченка.

Катерина – звичайна дівчина з родини вчителів, вона має залицяльника Миколу та збирається працювати у бібліотеці. До її рідного села Шуляки приїжджає знімальна група – знімати історичну мелодраму "Пристрасті кохання". У головній ролі зірка та улюбленець публіки Олексій Красильников. Дівчина випадково знайомиться з актором, і він запрошує її знятися у масовці. Микола нарешті наважується офіційно посвататися – він приходить просити руки Катерини у її батьків, які найбільше шанують традиції. Та сама дівчина вже вирішила інакше. Ображений сільський хлопець не відступиться навіть попри те, що вдома на нього чекає дружина. 

катерина

У серіалі знялися зірка серіалів "Ніхто не ідеальний" та "Обіцянка Богу" Валерія Ходос, виконавці головних ролей у "Центральній лікарні", що виходить на "1+1 Україна" з понеділка по четвер о 20:00, Марк Дробот та Ольга Гришина, народні артисти України Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв та чимало інших популярних акторів.

Не пропустіть мелодраму "Катерина" на "1+1 Україна" вже цієї суботи, 25 травня, о 7:00!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі