1+1 покаже новий сезон #Гуднайтшоу і Зимовий кубок Ліги Сміху

1+1 покаже новий сезон #Гуднайтшоу і Зимовий кубок Ліги Сміху
1plus1.ua

Вже сьогодні глядачі зможуть посміятися досхочу.

Поділитися:

Сьогодні о 22.30 на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра другого сезону гумористичного проекту #Гуднайтшоу автора студії Квартал 95 Валерія Жидкова. Глядачі побачать одразу 2 випуски програми.  У форматі стендап-шоу Валерій жартуватиме на актуальні теми та буде розповідати смішні й правдиві історії про себе.

А перед прем’єрним випуском #Гуднайтшоу, о 20:30, 1+1 покаже першу частину Зимового кубку, Ліги Сміху 2018. Другий етап можна буде побачити вже наступної п’ятниці. Команди виступатимуть без тренерів і жартуватимуть на вільні теми. За Зимовий кубок змагатимуться дванадцять команд Ліги Сміху. Окрім цього колективи будуть боротися у 17 номінаціях, серед яких – найкраще кохання, найкращий конфлікт, найкращий батл.

«Ну, вибачай, з Хмельницького в Туреччину маршрутки не ходять», — так один з учасників команди Відпочиваємо разом пояснить дівчині, чому не може здійснити її мрії про відпочинок на морі. Збірна вірмен України покаже, як правильно сумувати, гумористи з команди «30+» стануть старшокласниками, а Млека весело поговорять про справжню дружбу. Збірна Кременчука покаже гумористичну пародію на серіал Школа на 1+1, а Іра Сопонару із команди Вінницькі здивує кардинальною зміною зовнішності.

Також на сцену Ліги Сміху вийде гурт Антитіла з піснею Lego, що є саундтреком до комедії «Я, ти, він, вона» від студії Квартал 95. У прокаті стрічка з’явиться вже 27-го грудня.