Цікаві факти про головного актора серіалу "Ловець снів"

Ловець снів
11:00
Будні

Що відомо про виконавця головної ролі в серіалі "Ловець снів" Сергія Кисіля: цікаві факти

Поділитися:

Прем’єра  серіалу “Ловець снів” відбудеться вже 19 лютого о 16:15 на каналі “1+1 Україна”. Стрічка розкаже, як сни можуть стати ключами до розкриття життєвих проблем. Головний персонаж серіалу – Назар Лютий, який вислуховує історії своїх пацієнтів, намагаючись допомогти їм розшифрувати сенс снів. Його зіграв Сергій Кисіль. Розповідаємо цікаві факти з життя актора:

► Актор грає на гітарі та співає. Володіє навичками рукопашного бою.

► Сергій закінчив школу акторської майстерності при кіностудії FILM.UA та магістратуру Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра на "1+1 Україна": як проходили зйомки нового серіалу "Ловець снів"

► Актор зіграв більше 40 ролей в художніх та телевізійних фільмах. Глядачу він знайомий з проєктів “Кріпосна”, “Лікар Ковальчук-2”, “На лінії життя” та “Агенти справедливості”. 

► У роботі Сергій самокритичний та наполегливий перфекціоніст, який до останнього моменту працює над найменшими деталями. А в житті — навпаки, спокійний та домашній.

Фото: @serhiy_kysil

► У житті самого актора не сон, але знак долі вплинув на його участь у серіалі “Ловець снів”. Це відбулось, коли Сергія тільки-но затвердили на головну роль. Він сумнівався, чи впорається із складним викликом. У своїй роздумах він їхав в машині, і раптом його обігнав мотоцикліст, на спині якого був намальований знак ловця снів. Після цього всі сумніви зникли.

Не пропустіть прем'єру "Ловця снів" уже 19 лютого о 16:15 на "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “1+1 Україна” та FILM.UA запустили проєкт “Ловець снів” у межах спільної угоди про створення фільмів та серіалів

 

 

Новини по темі