До чого сняться зуби: сонник від Ловця снів

Ловець снів
11:00
Будні
Сонник: до чого сниться, що випадають зуби

У серіалі “Ловець снів” Назар Лютий пояснив, що означає сон, у якому у вас випадають зуби.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 16:00 на телеканалі "1+1 Україна" глядачі можуть побачити нові серії серіалу "Ловець снів", у якому Назар Лютий допомагає зрозуміти сни та дає поради, які допоможуть налагодити життя.

Головній героїні 59 серії Катерині постійно снився кошмар у якому вона стоїть перед дзеркалом та чистить зуби, доки не помічає кров на своїх губах. У Катерини починають один за одним випадати зуби, і, знесилена, вона падає на підлогу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До чого сняться хробаки: розгадка кошмарів у серіалі "Ловець снів"

Дівчина працювала помічницею стоматолога вже 8 років і чекала на підвищення, щоб стати справжнім лікарем. Увесь час вона присвячувала роботі, а маленькому синові увагу майже не приділяла. Свої кошмари Катерина пов’язала саме з роботою. Щоб впевнитися у своїх здогадках про те, що її чекають професійні неприємності, вона звернулася до Назара Лютого. 

Пояснення Ловця снів: 

Виявилося, що кошмари свідчили не про роботу, а про страхи дівчини. Завдяки тому, що Назар Лютий провів її у контрольоване сновидіння, вона пригадала ситуацію, яка сталася в дитинстві, коли дівчинка гуляла наодинці. Вона впала і вибила зуб, але на допомогу ніхто не прийшов. Маленька Катя лише сиділа і плакала, бо вважала себе нікому непотрібною. З того часу в неї з’явився страх самотності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ловець снів": розгадайте таємницю сновидіння про камінь на грудях (опитування)

Оскільки зараз Катерина, як і її власна мама, присвячувала весь час роботі, її син так само боявся самотності. Кошмар про зуби масив нагадати дівчині, наскільки важливо проводити час із дитиною, щоб та відчувала себе важливою та потрібно. 

Дивіться 59 серію “Ловця снів” онлайн на сайті 1+1 та не пропускайте нові серії з понеділка по п’ятницю о 16:00 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі