До чого сниться вбивство сім’ї: сонник (пояснення Ловця снів)

Ловець снів
11:00
Будні
Сонник: до чого сниться вбивтсво

У серіалі “Ловець снів” Назар Лютий пояснив, що означає сон з убивством вашої родини.

Поділитися:

З понеділка по четвер о 16:00 на телеканалі "1+1 Україна" глядачі можуть побачити прем’єру серіалу "Ловець снів", у якому Назар Лютий допомагає зрозуміти сни та дає поради, які допоможуть налагодити життя.

Головному герою 2 серії серіалу Макару постійно снився кошмар, у якому незнайомець з балаклавою на обличчі вбиває його дружину та доньку. Герой звернувся за порадою до Ловця снів Назара Лютого, і той прояснив, що насправді Макар і є тим чоловіком, який випускає кулі у власну родину.

До чого сниться вбивство сім’ї?

Отже, якщо вам сниться, що ви вбиваєте свою сім’ю, це означає, що родина страждає від вашої грубої поведінки, неуважності або ж надмірного контролю.

Назар Лютий радить:

  • налагодити теплі стосунки з членами вашої родини;
  • попросити пробачення за колишні образи;
  • стати уважнішими до бажань близьких людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стріляє з лука та їздить на велосипеді під час сеансів: чим вражатиме головний герой серіалу “Ловець снів” (ексклюзивне інтерв’ю)

До чого сняться інші кошмари, пов'язані з убивством? 

У соннику американського психолога Густава Міллера йдеться: 

  1. Сон, у якому ви вбили зловмисника, який на вас напав, свідчить про майбутній успіх у фінансових справах та стрімкий зліт кар’єри.
  2. Сон, у якому вбили вас, є попередженням, що ваші вороги рішуче налаштовані нашкодити вам, тож варто бути особливо уважими.

Цю та інші серії серіалу “Ловець снів” дивіться онлайн на сайті “1+1 Україна”.

Новини по темі