Новою героїнею шоу Маскарад стала таємнича Медуза Горгона

Новою героїнею шоу Маскарад стала Медуза Горгона

Вже незабаром на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра найзагадковішого шоу Маскарад, в якому зіркові команди змагаються за перемогу, а зірки спорту, шоу-бізнесу, кіно і телебачення у фантастичних образах демонструють глядачам різноманітні таланти.

Поділитися:

Нещодавно 1+1 запустив медійний квест, завдяки якому телеглядачі дізнаються, хто стане героєм нового сезону «Маскараду». Персонажі з'являються в ефірі телеканалу 1+1, соц.мережах, друкованій пресі, а також на різних заходах, анонсуючи появу наступного героя.

Сьогодні завдяки цьому глядачі дізнались, що новою героїнею шоу стала таємнича Медуза Горгона. Фантастична героїня ексклюзивно з’явилася на шпальтах журналу «Теленеделя».

горгона

Історія фантастичної героїні не менш цікава, ніж її костюм. Легенда проекту говорить, що родичі Горгони прожили цікаве життя. Сама ж Медуза — стала символом свободи і справедливості на батьківщині, і її почув весь світ.

Костюм Медузи Горгони вражає уяву: півсотні змій на голові усипані золотим пилом, гострі риси обличчя, чорні очі і більше п'яти кілограмів бісеру, яким оздоблений корсет героїні. Рукава Горгони усипані тисячами бірюзових, широких пайеток, які імітують луску фантастичнї риби, а багатошарова темно-бордового кольору спідниця додає образу загадковості. Хто ховається в загадковій Медузі Горгоні, глядачі і зіркові команди зможуть відгадувати під час ефірів нового сезону «Маскараду».

горгона

Хто стане наступним героєм шоу «Маскарад» глядачі зможуть дізнатися вже 20 серпня в ексклюзивному інтерв’ю на сайті 1+1 за посиланням: 1plus1.ua

Нагадаємо, ведучий шоу — Тімур Мірошниченко. Капітаном першої команди став Юрій Ткач, а до складу його трійки увійшли телеведуча Маша Єфросиніна та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна.

«Маскарад — це дуже яскраве і веселе шоу з величезною кількістю талантів відомих особистостей, які приховані за нереальними костюмами, і від цього сезону ми очікуємо ще більше сюрпризів, ніж від минулого. Що стосується мого нового статусу «капітана команди», то це було трохи несподівано, але я з радістю і гордістю прийняв цей виклик. Я сподіваюся, що зможу привести свою команду до перемоги», — сказав Юрій Ткач.

Місце капітана другого тріо зайняв гуморист Ігор Ласточкін, а його компаньйонами стали примадонна української музичної індустрії Ірина Білик і співак Дантес. Кожного епізоду зірок чекає «Ліпсінк батл», який вирішить, хто з команд отримає право першими озвучити свої гіпотези, які артисти, актори чи спортсмени ховаються за казковими образами. Переможця «Ліпсінк батлу» визначатимуть глядачі в залі за допомогою спеціального додатку в смартфоні.

«Маскарад» — це адаптація румунського формату «Mysteries in the spotlight».

Дивіться шоу «Маскарад» на телеканалі 1+1 вже скоро.