Грандіозна прем'єра шоу "Маскарад": розглядаємо яскраві образи та костюми персонажів

Розглядаємо яскраві костюми нових учасників другого сезону шоу "Маскарад"

Найзагадковіше шоу осені "Маскарад" повертається: роздивляємось костюми героїв, що вражають своїм розкішним оздобленням.

Поділитися:

Свято візуальної насолоди — це про шоу "Маскарад", яке стартує в ефірі телеканалу 1+1 вже в суботу, 18 вересня о 20:20! Це найзагадковіше шоу осені, тому образи головних героїв ретельно приховуються. Проте деякі ми вже знаємо!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим вразить новий сезон шоу «Маскарад»: відео про фантастичні костюми, пластичний грим та несподівані таланти зірок

Слідкуйте в цьому матеріалі за переліком персонажів та відгадуйте, хто із зірок може проявити свої таланти через казкових, містичних та міфологічних персонажів.

1. Папуга
2. Медуза Горгона
3. Кішка
4. Мотанка
5. Арлекін
6. Пірат
7. Бабайка
8. Гуска Господиня
9. Нептун

Роздивляємось їх та читаємо історії. Чи вдасться вам здогадатися вже, хто із зірок ховається за яскравими костюмами?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведучий Тімур Мірошниченко відверто про враження від нового сезону шоу "Маскарад"

ПАПУГА

Папуга – яскравий і компанійський персонаж – свій хлопець на будь-якій вечірці. Його покликання – створити свято. Девіз: «Життя занадто коротке, щоб не бути яскравим»! Веселіться і танцюйте разом з Папугою!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

МЕДУЗА ГОРГОНА

Медуза з родини Горгон. Усі її родичі прожили епічно-історичне життя та добре знайомі з жорстокістю правителів. Сама Медуза – найвідоміша з Горгон – стала символом свободи і справедливості на своїй батьківщині, її почув весь світ. 

КІШКА

Вона з'явилася ще у ті давні та дикі часи, коли планета Земля була юною. Відтоді й дотепер, Кішка – найулюбленіше створіння у людей. В стародавньому Єгипті їх буквально обожнювали. Кішка – мудра, грайлива, трішки хижа та, безумовно, сексуальна.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маскарад на 1+1: ексклюзивне інтерв’ю з новою героїнею шоу — Кішкою

МОТАНКА

Фольклорний персонаж, Берегиня. Мотанки пов'язані з обрядами плодючості та продовження роду. Колись вірили, що всередині ляльки приховується дух пращура. Цей персонаж – про вічні цінності: родину, традиції, рідну землю.  

АРЛЕКІН

Арлекін – один з персонажів комедії дель арте. Добродушний, безпосередній, часто закохується і зворушливий у своїй безпорадності. Часто потрапляє в курйозні ситуації та переживає незручні моменти.

ПІРАТ

Бувалий моряк, який багато років провів на кораблі, подорожуючи світом. Любить жінок та ром, чотири рази одружувався. Роки та важкі подорожі зробили його брутальним, проте в глибині його серця ще живе романтизм та ніжність, хоч проявляється це рідко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогери на зйомках шоу "Маскарад": що відбувалося на сцені та за лаштунками

БАБАЙКА

Бабай – міфічна істота. Батьки лякають ним неслухняних діток, які не хочуть засинати. Причому батьки ніколи не описувати, який саме вигляд має Бабай! Кожен малює його образ на свій страх, тому в кожного є свій Бабайка. Проте дехто розгадав його загадку і більше не боїться, адже знають, що він добрий і насправді любить дітей. 

ГУСКА ГОСПОДИНЯ

Казковий персонаж. Вона відповідає за домашній затишок і добробут в родині. Гуска Господиня любить чистоту і порядок, любить смачно готувати, повчати малих та виховувати чоловіка. Вона доброзичлива, але в розмові може дещо нагадувати Проню Прокопівну. 

НЕПТУН

Міфологічний персонаж, Бог морів. Нептун сильний, привабливий спокусний — дуже його приваблюють гарні жінки. Одним з його захоплень була Медуза Горгона, яка саме через нього стала чудовиськом.

Ну що, є вже здогадки, хто сховався за такими неймовірними костюмами? 

Режисерками другого сезону «Маскараду» стали Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, вже відомі за роботою над «Танцями з зірками», «Голосом країни» та номером легендарної Pink на Brit Awards. Виробництвом проекту займається Big Entertainment Shows під керівництвом Володимира Завадюка. Сам Володимир розповів, як ретельно створювались костюми до нового сезону:

Цього сезону ми звернули особливу увагу на нових героїв. Над костюмами працювала велика команда стилістів на чолі з Ольгою Слонь. Для цього вона зібрала найкращих фахівців на ринку. В нас вийшли круті, складні та дуже рухливі образи, в кожному з яких буде свій wow-ефект та інноваційний елемент. Ми багато працювали над фактурами, тканинами, щоб все у кадрі виглядало максимально естетично. 

За право першими сказати свої здогадки, хто ж перебуває у фантастичному образі, та за перемогу у шоу будуть змагатися дві зіркові команди. До складу першого зіркового тріо увійшли телеведуча та суддя Ліги Сміху Маша Ефросиніна, фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, а капітаном команди став гуморист та актор Юрій Ткач.

До другої трійки увійшли співак Дантес, примадонна української музичної індустрії Ірина Білик, очолив команду гуморист Ігор Ласточкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На другий прямий ефір «Танців з зірками» завітали герої шоу «Маскарад»

До того ж, зірок чекає «ліпсінк батл», який вирішить, хто з команд отримає право першими озвучити свої гіпотези, які артисти або спортсмени ховаються за казковими образами. Переможця «ліпсінк батла» визначатимуть глядачі у залі за допомогою спеціального додатку у смартфоні.

Нагадаємо, «Маскарад» — це адаптація румунського формату «Mysteries in the spotlight». Ведучим другого сезону шоу «Маскарад» став Тімур Мірошниченко.