Стало відомо, хто ховається за костюмом "Нептуна" в шоу "Маскарад"!

Хто ховався за костюмом Нептуна у шоу Маскарад?

Хто ж ховається за костюмом Нептуна?

Поділитися:

Сьогодні, 30 жовтня о 20:20 на 1+1, відбувся випуск найзагадковішого шоу "Маскарад"! І наступним, кого розсекретили команди, став Нептун! Дізнаємось деталі про зірку, яка ховалась під костюмом?

Нептун — міфологічний персонаж, бог морів, який народився у місті на воді. Він сильний, привабливий і не може втриматись, щоб не спокушати гарних жінок. Костюм Нептуна зшитий з темно-зеленої блискучої тканини, а голову казкового персонажа прикрашає золота корона, всіяна коштовними каміннями. Довга біла борода та біле волосся зробили образ по-справжньому таємничим, а складний пластичний грим повністю приховав обличчя справжньої зірки. Головний аксесуар Нептуна — золотий тризуб, який символізує силу і міць персонажа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мама – мій найкращий друг», – Дмитро Дікусар ексклюзивно для «ЖВЛ» розповів про стосунки з мамою та про те, чого шукає у своїй майбутній обраниці

Нептун має безліч нагород, які заслужив своєю працею. Нептун вдосконалює своє божественне тіло щодня. Його торс – це результат тренувань у спортзалі, тому він – майстер спорту. Русалки мріють доторкнутись до кубиків на його торсі.

Команди мисливців вирішили саме сьогодні випробувати удачу та дізнатися таємницю, хто ж криється за костюмом Нептуна. Команда Ігоря Ласточкіна завдяки Ірині Білик здогадалася, хто ховається за цим образом і мовчала до останнього, а от команда Юрія Ткача вважала, що за образом Нептуна схований Олексій Суровцев.

Отже, за ним ховався Дмитро Дікусар!

маскарад Дмитро Дікусар

Дмитро Дікусар – відомий український танцівник та хореограф, учасник поточного сезону "Танців з зірками".

Дивіться, як розкривали цього персонажа:

У ліпсінк батл змагались Юлія Саніна та Володимир Дантес. Вони пародіювали гурт Maneskin. Перемогла Юлія Саніна і команда Юрія Ткача отримала право обирати, якого героя відкривати.

Ірина Білик вирішила подарувати Дмитру Дікусару подарунок, адже вона перша здогадалася, хто ховається за цим костюмом: «Ти маєш право на щастя, на приємні стосунки. Це тобі подарунок на двох»

Шпагати у мене з дитинства. Найцікавіше було приховувати від Ірини, бо я не люблю брехати, але треба було викручуватись. Я присвячую увесь виступ Ірині Білик

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маскарад на 1+1: до шоу доєдналися божевільний Капелюшник та гламурна Лялька

Якого ж персонажа нам чекати у наступному випуску та хто буде ховатися за цим костюмом? Дивіться шоу "Маскарад" щосуботи о 20:20 на 1+1!