"Маскарад" на 1+1: хто ховався у образах Мотанки і Бабайки та за яку суму продали костюми на аукціоні

Дивіться шоу «Маскарад» щосуботи о 20:20 на телеканалі «1+1».

Минулої суботи на телеканалі 1+1 відбувся показ п’ятого епізоду головного суботнього шоу країни «Маскарад».

Поділитися:

Команди зіркових мисливців продовжують боротьбу та намагаються розгадати фантастичних персонажів, а найбільш обговорювані особистості країни демонструють свої таланти у яскравих образах.

П’ятий прямий ефір «Маскараду» став найкращою програмою дня. Він пройшов з часткою 14.4% за аудиторією 18-54 (50+), охопленням 3.37 мільйонів глядачів за аудиторією 4+ (Україна).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Твій день» приготував сюрприз для глядачів: Твоя мрія про червоне авто може стати реальністю

Цього тижня у традиційному «Ліпсінк батлі» перемогу отримала команда Ткача. Вони вирішили першим відкрити пухнастого Бабайку, який 4 тижні поспіль заплутував зіркові команди підказками про свого героя. Команда вирішила, що у Бабайці ховається співак та учасник шоу «Танці з зірками» Олег Фагот Михайлюта, та відгадала. За цю відповідь команда отримала 10 балів.

«Коли я вийшов на сцену і подивився на склад зіркових команд, одразу подумав, що їм знадобиться п’ять хвилин, щоб мене розгадати. Тому що кожен, хто тут сидить, знає мене так добре, як ніхто інший. Несподівано вам знадобилося 4 тижні», — сказав Фагот.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками: стало відомо, хто покинув шоу в сьомому ефірі

Другою зіркове тріо вирішило відкрити автентичну хранительку українських традицій – Мотанку. Вони припустили, що у фантастичному персонажі знаходиться ведуча «Сніданку. Вихідний» Валентина Хамайко. Команда дала вірну відповідь і отримала за це ще 10 балів.

Вчора у «Сніданку. Вихідний» Валентина Хамайко розповіла про свою підготовку до Маскараду та талант гри на бандурі.

«Бандура була у моєму житті 20 років тому. Я вчилася у музичній школі по класу бандури та навіть грала у дитячому музичному оркестрі. Вдячна «Маскараду», що він повернув її у моє життя. Ми готувалися до зйомок з самого початку літа. Ночами, коли уся сім’я спала, я грала без зупинки, щоб згадати, як це. Адже перед тим, як мене запросили на шоу, я проходила справжній кастинг та записувала відео з грою на бандурі, щоб показати всю свою майстерність. Мені навіть виготовляли індивідуальні «плектри» — це накладні нігті, які використовують професійні бандуристи, щоб не травмувати себе. Цей інструмент дуже важко змусити звучати, якщо в тебе немає своїх або спеціальних накладних нігтів», — сказала Валентина Хамайко.

Наразі рахунок складає 40:30 на користь команди Юрія Ткача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Можна, я не буду в тебе закохуватись?», – учасник «Танців з зірками» Артур Логай розповів історію знайомства зі своєю дружиною

Також суботнього вечора у Києві, на фестивалі під назвою «Кураж», відбувся благодійний аукціон костюмів з шоу «Маскарад». Ведучим аукціону став Тімур Мірошніченко.

Маскарад

У ньому взяли участь три персонажі: автентична Мотанка, яскравий Папуга з Ріо, та загадковий Інопланетянин, який став улюбленцем глядачів.

Першою пішла з молотка автентична Мотанка. Її придбали за 10800 гривень.

Маскарад

Другим героєм, який вирушав додому до нового покупця, став загадковий Інопланетянин. Його придбала донька зіркового мисливця шоу Юрія Ткача Ліза, яка завітала із мамою на подію. Костюм Інопланетянина дівчинка придбала за 15 000 гривень. Дівчинка була присутня на зйомках, і Інопланетянин став її улюбленим героєм на проекті.

«Я заробила гроші на зйомках сама та вирішила придбати для себе Інопланетянина», — сказала 6-річна Лізі.

Маскарад

Третім героєм, якого продали на аукціоні, став яскравий Папуга з Ріо. Його придбав ведучий інфотейнмент шоу «Твій день» Володимир Рабчун за 10 000 гривень задля того, щоб подарувати Олександру Попову, який ховався в Папузі у першому епізоді шоу «Маскарад».

«Знаю, що Саша дуже скромна людина, тому ми вирішили йому купити його ж героя та презентувати», — сказав Володими Рабчун.

Всі виручені кошти під час події будуть направлені на профілактику та первинну допомогу ментальному здоров'ю вразливих дітей і батьків з Луганської області.

Якщо ви хочете придбати якийсь із костюмів «Маскараду» та доєднатись до благодійності – звертайтесь у соц.мережі телеканалу 1+1 та шоу «Маскарад».

Дивіться шоу «Маскарад» щосуботи о 20:20 на телеканалі «1+1».